Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een HP Laser Jet P2015
De HP LaserJet P2015 maakt gebruik van laser printtechnologie om te produceren tot 27 pagina's per minuut . Past de printer inkt in de vorm van stof (de zogenaamde toner ) op het papier , dan geldt warmte en druk om de toner op de pagina en vegen en vlekken te voorkomen . HP raadt het laden maximaal 250 vellen papier in de papierlade aan de onderkant van het apparaat . Problemen met afdrukken kan een situatie die zal blijven om de prestaties van de printer beïnvloeden totdat je corrigerende maatregelen te nemen geven . Instructies
Papierstoringen
1

Druk op de knop op de bovenkant van de voorklep van de printer , dan draait u de klep naar beneden om de tonercartridge te onthullen . Til de tonercartridge schuin omhoog en naar de voorkant van de machine om het te verwijderen en plaats het onder een vel papier . Kopen van 2

Trek aan de bovenkant van de rechte papierbaan deur in de rug van de printer om het te ontvouwen . Druk de twee groene hendels aan de achterkant van de printer .
3

Trek elke stak pagina's in de printer . Open de ingang papierlade en schuif deze zo ver mogelijk naar binnen en trek het papier vast in de holte van de lade 's .
4

Trek aan de zwarte plastic hendel die zich rechts van waar de tonercartridge zit . Trek al het papier zie je in het voorste gedeelte van de printer .
5

Plaats de tonercassette terug en sluit de voorklep en papierlade . Sluit de achterdeur naar de hendels weer op zijn plaats te gaan .
Gedeelten van Printouts Missing
6

Stuur hetzelfde bestand naar de printer en wacht op de nieuwe pagina af te drukken . Onderzoekt de nieuwe pagina om te zien of het ontbreekt gedeelten van de afdruk .
7

Bestudeer de verpakking van de printer papier kwam binnen Zorg ervoor dat het papier is gelabeld voor gebruik met laserprinters .

8

Verwijder al het papier in papierlade van de printer . Open een pak papier dat is een ander merk dan de eerste papier en plaats een deel van het papier in de papierlade .
9

Vervang de tonercartridge als u problemen blijft ondervinden . Open de voorklep door op de knop aan de bovenkant van het, dan draait u de klep naar beneden .
10

Verwijder de tonercartridge en gooi deze weg . Neem de nieuwe cartridge uit de verpakking , verwijder de beschermende plakstrip en installeer de cartridge in de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP D7360 Reset 
·Hoe reinig ik mijn HP printer …
·Hoe te Refill Brother LC - 51 …
·Thermische Inkjet Vs . Laser 
·Hoe een inktcartridge Chip Dis…
·Printen met de Lexmark X3650 
·Hoe vindt u het aantal kopieë…
·Het inktniveau Waarschuwingen …
·Hoe kan ik een Brother Wireles…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill een HP C9364W 
·Hoe maak je Reboot een Flip Video Ultra 
·Hoe E-mail Attachments , foto's , enz. t…
·Hoe maak je een iMac harde schijf upgrad…
·Het herformatteren van een Micro SD 
·Hoe om verwijderde Format Herstel 
·Hoe te Overclock de AMD 720 X3 
·Het herformatteren van een Panasonic Lum…
·Hoe het opzetten van nieuwe RAM voor uw …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com