Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Ink Pad vervangen in een Epson DX4200
De inkt pads op uw Epson DX 4200 zijn bedoeld om de levensduur van uw printer voor het laatst voor gewone gebruikers . Er zijn tijden, echter , wanneer de inkt pads hoeft verzadigd raken van veelvuldig gebruik of een verlengde levensduur . Epson raadt u de pads naar een professioneel te verwijderen en vervangen van de remblokken , maar het is mogelijk om deze procedure te doen thuis . U kunt geld besparen , maar vergeet niet dat de fabrieksgarantie op uw printer niet meer geldig nadat u deze procedure zelf . Wat je nodig hebt
Epson DX 4200 printer
Flathead schroevendraaier
Rubberhandschoenen
Vervanging stempelkussen , indien nodig
Warm water
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Koppel het netsnoer en de USB- kabel van de Epson printer . kopen van 2

Gebruik een platte schroevendraaier om de vergrendellipjes dat de boven-en onderkant van de printer bij elkaar te houden los . Vanaf de achterzijde van de printer, bij de bodem, waar de bovenste en onderste delen aan , druk de schroevendraaier op elk van de tabs . Er moeten vier lipjes aan de achterkant van de printer .
3

Werk je weg rond de printer met uw schroevendraaier tussen de twee delen , het verplaatsen van de achterkant naar de zijkanten en vervolgens naar de voorzijde . Er zal niet overal zijn tabbladen , behalve op de rug gedeelte , maar het loslaten van de lipjes heeft de twee delen gescheiden . Wees voorzichtig niet te breken , barsten of deuken de plastic afdekking . Verwijder het deksel wanneer u uw weg hebben gemaakt rond de perimeter .
4

Zoek het afval pads inkt . Als u zich voor de printer , zullen zij op de rechterbovenhoek van de printer , in de richting van de achterkant , achter de inktpatronen . Deze zal uitzien stukjes vilt en zal hoogstwaarschijnlijk zwart of modderig gekleurd vanwege de inkt die is gedrenkt in hen .
5

Verwijder de inkt pads met rubberen handschoenen . U kunt ontdoen van deze pads en ze te vervangen of u kunt ze wassen met warm water , laat ze goed drogen en plaats ze opnieuw in de printer .
6

Plaats het deksel van de printer en klik het op zijn plaats . Steek de USB-en stroomkabels in de printer en de computer .
7

Ga naar de " SSC Dienst Utility" programma op uw computer . Selecteer " teller bescherming /reset bescherming center . " Het zal vragen of u de inktkussentje hebben vervangen . Selecteer " ja . "
8

Zorg ervoor dat de inkt teller gereset door te gaan in de " bescherming teller /show value huidige " optie . Als het niet lezen " 0 ", zet de printer uit , zet hem op en herhaal de vorige stap .

Finish 9 door het draaien van uw printer uit -en losmaken van het netsnoer . Wacht 30 seconden tot een minuut voor het aansluiten van de printer en u de printer aanzet .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Low Level Inktstatus Ne…
·Specs voor een Lexmark T420 
·Hoe om te controleren Printing…
·Hoe de cyaan Laser Scanner Ver…
·Hoe te Brother inktcartridges …
·Hoe kan ik een Dell Aio 810 Pr…
·Hoe schakel ik de Printkop op …
·Hoe kan ik een printer in Vist…
·Hoe inktcartridges Refill voor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een rustige Tower Fan 
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard confi…
·Hoe maak je een schijf Met behulp van de…
·Hoe te verwijderen en verwijderen van de…
·Hoe een iP90 printkop reinigen 
·Hoe te openen een IBM A21M Laptop 
·Basics voor een Fiber Laser 
·Hoe kan ik een MacBook Problemen op een …
·How to Get USB Hoofdtelefoon to Work 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com