Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printen op Geweven Document
Bij het zoeken naar nieuwe manieren om uw print projecten opvallen , kunt u proberen met behulp van geweven papier in plaats van gewoon papier . Geweven papier is populair bij scrapbooking , het maken van kaarten of uitnodigingen , en het doen van papier ambachtelijke , en het kan een unieke tactiele sensatie toe te voegen aan uw print -projecten . Veel ambachtelijke winkels bieden grof papier . Er is een grote verscheidenheid van geweven document types om uit te kiezen en velen zullen werken in desktop printers . Wat je nodig hebt
Printer
Printer Gebruikershandleiding
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer uw handleiding om te bepalen of uw printer kan afdrukken op geweven papier . Een lijst met papiersoorten die niet mag worden gebruikt moet worden in de handleiding van uw printer . Sommige soorten papier kan worden gebruikt in uw printer, maar kan de fabrikant garantie vervallen . Gebruik geen gestructureerd " glitter " papier in de printer , omdat dit kan leiden tot blijvende schade aan het apparaat . Kopen van 2

Steek een stuk geweven papier in de papierlade van uw printer . Pas de plastic papiergeleiders om uw grof papier passen precies in de papierlade .
3

Lanceer uw print projectaanvraag . Open het bestand dat u wilt afdrukken op de geweven papier . Vermijd het afdrukken van kleine tekst op op geweven papier , zoals de vezels gebruikt bij de productie van geweven papier zorgt ervoor dat de inkt van de printer te bloeden , waarop gedrukte tekst onleesbaar kunnen maken.
4

Verhoog de ​​helderheid van de kleuren in uw afdrukken project met behulp van de kleurinstellingen in uw print projectaanvraag . Kleur inkt verschijnt donkerder wanneer gedrukt op structuur dan wanneer deze wordt weergegeven op uw monitor . Door het verhogen van de helderheid van de kleuren in de print -project , kunt u compenseren voor dit effect .
5

Klik op het menu "Bestand" in uw print projectaanvraag , de klik " Afdrukken. " Bewaken papierlade van de printer om ervoor te zorgen dat de geweven papier voedt recht in de printer en niet leidt tot een papierstoring . Als het papier vastloopt , zet u de printer en open de service paneel om toegang te krijgen tot de interne onderdelen . Verwijder het geweven papier waardoor het papier en de printer opnieuw te starten . Plaats een andere vel geweven document en klik op " Print ".

Previous: Next:
  computer Printers
·HP 7310 Specificaties 
·Instructies voor de HP LaserJe…
·Hoe de Nozzle hoofd op een Kod…
·Hoe kan ik een HP 1200 printer…
·Hoe maak je een HP -printer wi…
·Hoe maak je een Epson C86 prin…
·Hoe kom ik erachter welke inkt…
·Hoe kan ik een HP C4280 Wirele…
·Hoe stel ik de HP3015 Laserjet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik geheugen vervangen in een HP …
·Hoe stop ik de Auto - Selecteer zich voo…
·Hoe Video Effects verdienen met Logitech…
·ThinkPad Lenovo T60 Specificaties 
·Wat is het verschil tussen CPU Usage & R…
·Hoe kan ik mijn Apple Express Reset 
·Hoe maak je een SATA Power Cable Merk 
·Hoe om te doen een Outline in iMac Pages…
·Hoe kan ik Afmelden voor een Kindle kran…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com