Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printen op Krant Paper
Krant papier of " krantenpapier " is een soort papier dat wordt gebruikt om kranten te drukken. Het heeft een veel lichter dan standaard papier (40 tot 57 gram per vierkante meter vergeleken met 90-270 gram per vierkante meter) en is daarom veel dunner dan standaard papier. Afdrukken op krantenpapier kan het document geeft een interessante en unieke uitstraling , maar omdat krantenpapier niet wordt behandeld, wordt afgeraden worden gebruikt met documenten die moeten worden opgeslagen voor langere tijd . Als u wilt afdrukken op papier krant , kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
Computer verhuur Drukker
Toon Meer Aanwijzingen
1

Aankoop krantenpapier , dat is de grootte van de standaard kopieer printerpapier ( 8-1/2- bij 11 inch ) . Dit zal ervoor zorgen dat het krantenpapier past in uw printer . Krantenpapier van verschillende afmetingen wordt gebruikt voor schetsen en andere vormen van tekenen en kunnen worden gekocht bij de meeste kunst en kunstnijverheid winkels . Kopen van 2

Verwijder de standaard kopieer papier uit de papierlade van uw printer en steek een stukje krantenpapier paper . Vanwege het krantenpapier zijn lichte gewicht en lage dichtheid , kan het een tendens moeten bij elkaar blijven als meer dan een stuk wordt geplaatst op een moment .
3

Stel papier van de printer op " Thin papier . " Elke printer is anders en het proces voor het instellen van papierinstellingen iedere printer is anders, dus zie de handleiding van de printer voor specifieke details . De meeste printers ofwel kunt u de papierinstellingen wijzigen door de instelling voor " Papiertype " in het menu " System Settings " op de printer zelf of door het veranderen van de instelling voor " Papiertype " in het menu " Pagina-instelling " in het dialoogvenster printer als je naar een document af te drukken .
4

Open het document of de afbeelding op de computer die u wilt afdrukken op het krantenpapier . Klik op het tabblad " File " en selecteer de " Print " -optie om het menu afdrukken te openen. U kunt ook houd de toets " CTRL " ( de " Apple " voor Mac-gebruikers ) en druk op de "P " -toets om het menu afdrukken te openen.
5

Klik op de " OK " -knop om begint het drukproces . Als u het afdrukken van een document met meerdere pagina of afbeelding , plaatst u een nieuw stuk van krantenpapier in de lade van de printer na de eerste pagina wordt afgedrukt en druk op " Doorgaan " knop ( of een soortgelijke term ) op zowel de printer of op het venster printer toepassing van de computer om het afdrukken te hervatten .
6

Laat de inkt op het krantenpapier droog gedurende ten minste vijf minuten, voordat u het papier . Zelfs na laten drogen gedurende enkele minuten , raak de inkt op het krantenpapier , zoals het gevoelig voor vlekken kunnen zijn .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Oki cartridges Recycle 
·Okidata Microline 184 Turbo Pl…
·Problemen met afdrukken in kle…
·Hoe je HP tonercartridges Fix …
·Problemen oplossen van problem…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe te installeren : Epson Sty…
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
·Hoe te Cartridges van een HP P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uw IBM Laptop Reboot 
·Hoe een klok Chip werkt in een pc 
·Hoe doe ik Refill een HP 6657A ? 
·Hoe kan ik een HP 1220C printer reinigen…
·Hoe controleer ik de Memory Beschikbaar …
·Hoe te scannen en wijzigen Documenten 
·Hoe maak je een HP 74 & 75 Ink - Level I…
·Hoe te Winows 7 Installeren vanaf een Fl…
·Welke soorten kabels nodig zijn om Sluit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com