Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een installatie voor de HP PhotoSmart 7350 Problemen
Hewlett Packard liet de HP PhotoSmart 7350 inkjetprinter in 2002 . De printer was oorspronkelijk alleen ondersteund op Windows XP en eerdere besturingssystemen , maar HP heeft zich sindsdien ontwikkeld drivers voor Windows Vista en Windows 7 . De printer wordt niet meer gedekt door de garantie van HP (per maart 2011) , maar de HP Support site biedt nuttige informatie om uw printer lopen . Instructies
1

Volg de installatie-instructies . HP pakketten installatie richtingen met elke printer het maakt en het is best om deze aanwijzingen op te volgen om de brief aan een goede functionaliteit printer te garanderen . Als algemene regel geldt , moet u de software en driver te installeren voordat u de printer fysiek aansluit op de computer via de USB-kabel . Windows detecteert automatisch alle apparaten die je aansluit via een USB -poort , maar je hoeft dit niet wilt dat bij het installeren van een printer . De HP software verwijderen en opnieuw installeren.

Look 2 voor foutmeldingen bij het installeren van de software . Wanneer een foutmelding verschijnt tijdens de installatie , klik op " Error Situation Code " en zoek naar het type fout . Installatie foutmeldingen kunnen worden onderverdeeld in twee groepen : directory fouten en register fouten . Een directory fout geeft een directory voor het programma is beveiligd tegen schrijven . Open Deze computer , gaat u naar die map ( meestal " Program Files " ) en klik op " Toon bestanden in deze map . " Vervolgens met de rechtermuisknop op " Program Files " en kies eigenschappen . Vinkje " alleen lezen " en klik op "OK . " Een register fout moet u het systeem register te bewerken . Dit is niet aanbevolen voor basis computergebruikers , maar HP heeft een gids voor gevorderde gebruikers .
3

Let op de voortgangsbalk van de installatie . HP meldt dat de installatie van de HP-software is bekend te bevriezen op bepaalde percentages - 7 , 94 en 96 procent . In de laatste twee gevallen , is het raadzaam de software probeert te toch te gebruiken , aangezien de printer volledig onafhankelijk van het percentage melding weergegeven . Als de installatie niet is voltooid , zijn er een paar stappen te nemen . Herstart de computer en probeer opnieuw af te drukken , vervolgens een harde reset van de printer als het probleem blijft : . Verwijder de stekker uit de achterkant van de PhotoSmart 7350 en wacht 30 seconden , sluit het vervolgens weer in en probeer het opnieuw
Goedkope 4

Controleer Apparaatbeheer . Wanneer u een bericht ontvangt tijdens de installatie dat ' Device Setup is niet voltooid , "het betekent niet noodzakelijk dat de installatie is mislukt . U kunt de HP-software te verwijderen van " Add /Remove Programs " in het Control Panel , of openen Apparaatbeheer om te controleren op hardware storingen . Open het Configuratiescherm en klik op " Device Manager . " Zoeken naar items met een geel uitroepteken naast hen . Dit duidt op een hardwarefout of een driver probleem . Klik met de rechtermuisknop op de "HP Device " en klik op " Stuurprogramma bijwerken " en volg de stappen op het scherm om de nieuwste stuurprogramma te installeren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je inktcartridges Handle 
·Scannen op een Lexmark X5470 
·Hoe een printer te hechten aan…
·De Dell Photo All - in - One P…
·Hoe te Brother Wireless Printe…
·Hoe maak je een HP printer res…
·Hoe u uw 1022n Reset 
·Kan ik gebruiken Generic Therm…
·Hoe maak je een Self - diagnos…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden te kopiëren van een DV…
·HP M8400F Specificaties 
·Hoe maak je DDS Tape Drives Reinig 
·Capaciteit van 4GB SD Schijf 
·Wat is de betekenis van volledig gebuffe…
·Hoe te Laptops Via Connect USB 
·Hoe maak je een RAM- kaart te installere…
·Hoe maak je een Microsoft- toetsenbord g…
·Specificaties van een PC2100 DIMM 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com