Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is het verschil tussen 78 & 77 Epson Ink
Iedereen die een printer bezit, weet dat het cruciaal is om te weten welke inktpatronen compatibel zijn met uw printer wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen - elke printer heeft een gecodeerde printcartridge is ontworpen voor de bestanddelen ervan . Er zijn echter twee Epson- inktpatronen die zijn zeer gelijkaardig : Epson 77 en 78 . Ze kunnen worden met vrijwel dezelfde lijst van printers en dezelfde lijst van functies , maar er zijn verschillen die overeenkomen met de twee cartridge codes . Dezelfde kwaliteit

Een gebied Epson 77 en 78 cartridges verschillen niet in kwaliteit . De inkt in deze cartridges is sneldrogend , dus er is geen angst voor de behandeling van prints snel na het afdrukken . Bovendien , de Claria ® Hi - Definition inkt is bestand tegen vlekken , krassen , waterschade en vervagen , zodat de prints die ze maken zijn professionele kwaliteit die worden gewaardeerd om duren tot 200 jaar indien goed opgeslagen . De cartridges zelf zijn uitgerust met SmartValve cartridge technologie met MicroPiezo ® Ink Level Sensors om true-life afdrukken kleur en kwaliteit te garanderen .
Compatibele printers

Deze cartridges zijn bedoeld voor hoge kwaliteit fotoprints en zijn compatibel met drie van Epson Stylus All - In-One fotoprinters : RX580 , RX595 en RX680 . Bovendien , beide cartridges zijn compatibel met Epson Stylus inkjet fotoprinters : R260 , R280 en R380 . De ene compatibiliteit verschil tussen de twee cartridge -codes is dat Epson Ink 78 is ook compatibel met de Epson Artisan 50 Ink Jet-printer .
Volume

Hoewel het is onmogelijk te kwantificeren hoeveel foto's per cartridge code voordat deze vervangen wordt afgedrukt , zoals de kleuren en de hoeveelheid daarvan verschillen per foto , is er een duidelijk verschil tussen Epson 77 en 78 inktcartridges , en dat is het volume , waardoor de levensduur van de bepaalt cartridge . Epson 77 inktcartridges zijn " hoge capaciteit " cartridges die 60 procent meer inkt per cartridge dan doen Epson 78 inktcartridges bevatten .
Prijs

Omdat Epson 77 inktcartridges zijn high Capacity , volgt dat deze cartridges zijn ook duurder dan hun zusters , de Epson 78 inktcartridges . Terwijl Epson 78 individuele kleurencartridges zijn $ 12,99 per stuk ( met uitzondering van Black , dat is $ 16,14 ) en de multi -pack kost $ 64,99 , de Epson 77 individuele en multi -pack inktcartridges zijn $ 19,99 en $ 89,99 , respectievelijk . Echter , met de 60 procent hoger inktcapaciteit , kopers van de Epson 77 Multi - Pack inktcartridges bespaart ongeveer $ 14 over de levensduur van de inkt , met ingang van maart 2011.

Previous: Next:
  computer Printers
·Definitie van een LaserJet pri…
·Hoe te Ribbon Rimpels voorkome…
·Hoe een HP Color LaserJet CM60…
·Hoe maak je een Pending Print …
·Hoe maak je Decals Met een las…
·Hoe maak je een VeriFone Print…
·Printen met Alleen zwarte inkt…
·De meeste printers kunt u gewo…
·Problemen Canon Multifunctione…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe u uw HP scanner te werken in Vista 
·Hoe de Bluetooth activeren in een HP Pav…
·Hoe maak je een eReader mouwen Zorg 
·Tutorial voor Portable Memory Storage De…
·Hoe kan ik mijn iPod Link naar andere ge…
·Specificaties voor de Toshiba Satellite …
·Hoe te Schakel de Network Switch op een …
·Hoe maak je een PWM Fan Controller insta…
·De geschiedenis van de Microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com