Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Epson 820 Aanwijzingen
De Epson 820 Photo Printer is een eenvoudig te inkjet printer te gebruiken voor thuis of op kantoor te gebruiken . Hij drukt foto's in kleur tot 2880 x 720 dots per inch op vele verschillende soorten papier , waaronder brief fotopapier . De Epson- 820 kan ook afdrukken op enveloppen , fotokaarten , transparanten en andere speciale papiersoorten . Met een USB-kabel , kan de Epson 820 Photo Printer ook direct afdrukken vanaf een digitale camera . U kunt gemakkelijk uw Epson 820 set-up en klaar voor gebruik in enkele minuten . Wat je nodig hebt
Epson 820 printer
Power Cord
Epson Drivers CD
zwarte inktcartridge ( Part # T026201 ) op Twitter Color Ink Cartridge ( Part # T027201 ) Briefpapier < br >
Toon Meer instructies , Hardware Set Up
1

Installeer de steun lade papier door het invoegen van de onderkant van de steun lade in de drie openingen aan de achterkant van de printer . Druk op de steun lade papier naar beneden tot u een klik hoort . Kopen van 2

Sluit de printer aan op uw computer met behulp van een USB-kabel of een parallelle printerkabel . Kabels zijn niet voorzien van de aankoop van de printer . Sluit het netsnoer en de stekker in een geaard stopcontact .
3

Open de printerkap en wacht totdat de cartridge assemblage te verplaatsen in beeld . Open de cartridge klemmen . Verlaag het zwart en kleur inkt cartridges zijn plaats . De cartridges hebben tabbladen die passen over haken op de cartridge vergadering; zorg ervoor dat deze tabbladen zijn op de haken en niet eronder . Sluit de patroonhouder klemmen over de cartridges totdat ze vastklikken . Sluit de klep van de printer . Druk op de inktvervanging -knop om de printer te vertellen dat u nieuwe cartridges hebt geïnstalleerd .
4

Plaats het papier in de achterkant van de printer in een rechtopstaande positie . Zorg ervoor dat het papier tegen de steun papieruitvoerlade .
Software Set Up
5

Plaats de cd die bij de printer is geleverd in de computer . Om de programma's op de cd op een Windows PC te draaien , klikt u op Start , klik op Deze computer en klik vervolgens op cd-drive . Printer gebruikers met Macintosh-computers moeten ook beginnen met de cd geleverd door Epson . Klik op het cd-pictogram Epson wanneer het verschijnt . Volg de instructies op het Epson- installatieprogramma om de printer te installeren op uw computer .
6

Installeer optionele software van Epson als u dat wenst . Afbeelding een monster Epson biedt software zoals foto's bekijken , online delen van foto's , fotomanipulatie en software voor het afdrukken te maken delen en afdrukken van uw foto's gemakkelijker .
7

Print door te klikken op de Epson Printing Center -pictogram op uw desktop . De Epson Printing Center is een programma dat informatie over uw printer , inclusief instructies over het wijzigen van inkt cartridges , papier en drukwerk bevat .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP LJ 3055 Problemen 
·Er was een fatale fout tijdens…
·Hoe de kleurverzadiging aanpas…
·Hoe maak je een Dymo Labelwrit…
·Hoe je adressen afdrukken op P…
·Een cartridge wordt niet herke…
·Hoe maak je een USB -printer c…
·Lexmark X5690 Zal niet afdrukk…
·Hoe te Border 5x7 wenskaarten …
  Related Articles
Instructies voor het gebruik van een iPa…
Instructies voor de data-abonnement op e…
iPad Aanwijzingen voor AT & T 
Instructies voor een iPad OtterBox 
Computer Desk Inbouwrichtlijn 
Instructies voor het installeren van een…
Instructies voor een videokaart installe…
7 MID Tablet Password Reset instructies 
Instructies voor een Creative Labs Sound…
  Hardware Articles
·De Literati eReader Specificaties 
·Hoe je BIOS bijwerken voor een Dell Dime…
·RCA Pearl Memory Card MicroSD Problemen 
·Hoe je alle gegevens overbrengen naar ee…
·Hoe Fix de Plug-in op een Compaq Presari…
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·GeForce 8400GS Vs . GeForce 7600GT 
·Problemen met mijn Lexmark 6170 Fax 
·Hoe kan ik een externe cd-drive kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com