Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Lexmark Z45 Problemen
De Lexmark Z45 , net als andere elektronische apparaten , zullen problemen ondervinden met de werking ervan bij gelegenheid, waarbij u zelf de oorzaak te bepalen . Fundamentele problemen met de printer kan worden opgelost door het controleren van de elektrische kabel en aansluitingen USB kabel aan beide uiteinden , alsmede ervoor te zorgen dat de printer papier in de invoerlade geplaatst . Voor problemen die u niet zelf kunt oplossen , op zoek gaan naar hulp van een gekwalificeerde servicemonteur of rechtstreeks contact opnemen met Lexmark . Instructies
Alleen Lege pagina's Come Out
1

Controleer het document dat u probeert af te drukken om te controleren of het heeft wel tekst of afbeeldingen . Druk op de knop "Annuleren " als de afdruktaak nog moet verwerken , het stoppen van de afdruktaak . Kopen van 2

Til de bovenklep van de printer te openen en wacht tot de cartridgehouder om volledig tot stilstand te komen . Trek de cartridges uit de printer en plaats ze , straalpijp kant naar boven , op een kras stuk papier .
3

Inspecteer de bodem en zijkanten van de cartridge om ervoor te zorgen dat u alle verwijderde de beschermende tape van de cartridges worden geleverd met . Voorzichtig afpellen eventuele restanten zonder het aanraken van de spuitmond gebied of beschadiging van de koperkleurige contactpunten op de cartridges .

Plaats 4 de cartridges in de drager , zodat ze zitten stevig op zijn plaats . Sluit de bovenklep en wacht tot de printer stil vallen voordat u opnieuw afdrukt . Laat de printer of het zal nog steeds niet af.
Papierdoorvoerstoring Fout
5

Verwijder al het papier uit inbreng van de printer en uitvoerlade . Trek alle vastgelopen papier dat u ziet aan de buitenkant van de printer , en voorzichtig om het papier niet scheurt .
6

Druk op de " Power" -knop van de Z45 om de printer uit te zetten . Druk op de knop totdat het oplicht , dan wachten als de printer probeert de vastgelopen papier uit te voeren . Halen het papier uit de uitvoerlade van de printer .
7

Druk opnieuw op de " Power" -knop om de printer uit te zetten als de printer nog steeds niet afdrukt . Open de voorklep van de printer en trek alle vastgelopen stukjes papier in . Draai de rollen in de printer om te controleren of er geen stukjes papier vastzitten aan het rollen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Specificaties voor de Epson CX…
·Hoe kunt u helpen als de papie…
·Hoe de Low Ink Indicator Reset…
·Hoe de inkt resetten op een 25…
·Hoe je HP 56 en 57 inktcartrid…
·Hoe kan ik een oude printer dr…
·Waar te Refill Lexmark printer…
·Hoe te Lekkende inktcartridges…
·Hoe faxen op een HP Officejet …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde reset op je iPad 
·Hoe de BIOS met Award 6.00PG 
·Hoe te Ongebruikte Brievenbussen zoeken …
·Hoe de PC Moederbord Test 
·Waarom is mijn Tecra M3 Batterij knipper…
·Wat is een NIC Failure Message ? 
·Hoe te Epson Ink zoeken naar een NX105 
·Hoe maak je verbinding een WD harde schi…
·HP 6730b biometrische scanner Instructie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com