Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Epson 880 Problemen
De Epson Stylus Color 880 heeft een bedieningspaneel met vier verschillende lampjes die u waarschuwen voor de activiteit of fouten van de printer de printer ontmoetingen . U zult in staat zijn om de meest voorkomende problemen van de printer loopt in diagnosticeren door op te merken die lichten ontstoken worden en die knipperen zijn . Als je eenmaal weet wat het probleem is met de werking van de Stylus Color 880 's veroorzaken , kunt u actie ondernemen om het probleem te verhelpen en de printer herstellen naar de normale toestand . Instructies
1

Controleer het bedieningspaneel van de printer om te zien wat lampjes branden of knipperen . Als de printer heeft geen lampjes branden of knipperen , controleer of het netsnoer om te controleren of het is aangesloten op de achterkant van de printer en het stopcontact stevig . Haal de stekker uit een spanningsbeveiliger of back-up batterijen en sluit het netsnoer direct in een stopcontact .

Voorraadbericht 2 ingang papierlade van de printer met nieuw papier als de " Load /Eject " lampje rood . Druk eenmaal op de " Load /Eject " knop nadat u het papier in de lade is geplaatst en wacht tot de printer te gaan met afdrukken .

Druk 3 de " Load /Eject " knop op de printer als het lampje ernaast knippert , geeft de printer een papierstoring . Open het deksel van de printer en trek alle vastgelopen papier die in wordt gelaten , met inbegrip van kleine stukjes vast aan het rollen . Verwijder het papier uit de invoerlade en verwijder alle platen die zijn beschadigd , en vervang het papier en druk op de " Load /Eject " knop.
4

Vervang de cartridges als de lampjes naast om de enkele zwarte druppel of de drie gekleurde druppeltjes worden verlicht . Een knipperend lampje geeft aan dat de inkt bijna op is en de cartridge moet binnenkort worden vervangen .
5

Open het deksel van de printer en trek de stekker als de "Power " en " Load /Eject " knipperen en de inkt lichten zijn beide verlicht . Verwijder het papier of andere objecten die de wagen cartridge uit vrij bewegende houden . Als je merkt dat er geen obstakels , verwijder de inktpatronen en trek de beschermende tape van de spuitmondjes , en vervang de cartridges .
6

Neem de printer naar een reparatiewerkplaats als alle lichten op het bedieningspaneel beginnen te knipperen , wat aangeeft een onbekende fout opgetreden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken Na een gevuld Pr…
·Met twee USB -printers gebruik…
·Hoe maak je een Canon I550 Pri…
·Hoe te wegschieten Clear Van f…
·Hoe Printer Problemen oplossen…
·Hoe een Oki B4300 drum Counter…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Mijn HP 7410 herkent een kleur…
·HP Photosmart C4280 Installati…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de processor te upgraden in een Dell…
·Hoe maak je een PDF-bestand sturen naar …
·Heeft de ViewSonic Android Tablet Heb GP…
·HP Pavilion A250n Specs 
·Hoe maak je een harde schijf in Easy Ste…
·Hoe je de gegevens op een fysiek gebroke…
·Hoe een BIOS-wachtwoord Bypass op een HP…
·Wat is Tungsten Koper voor gebruikt 
·Hoe je BIOS wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com