Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printen op een 4 - by - 6 Index Card
Sommige mensen , of ze onleesbaar handschrift of gewoon graag naar dingen te kijken zo netjes mogelijk , de voorkeur aan informatie typen op indexkaarten . Met schrijfmachines , dit was makkelijk , met computers , het is een beetje ingewikkelder, maar zeker niet onmogelijk . Hoewel de standaardinstelling voor de meeste printers is afdrukken op 8-1/2-inch door 11-inch vellen papier , is het mogelijk om af te drukken in verschillende maten , waaronder 4 -inch met 6 -inch voor indexkaarten, door het aanpassen van een aantal van de printerinstellingen . Instructies
1

Gebruik een tekstverwerker zoals Microsoft Word om uw document op te stellen . Onder het tabblad " Pagina-indeling " , selecteer " Size " en vervolgens " Meer papierformaten . " Stel de pagina breedte tot 6 centimeter en de hoogte tot 4 centimeter . Zodra dit gedaan is , typt u de tekst die u wilt weergeven op uw index kaart.

Klik 2 op " File " en vervolgens "Afdrukken ", die u zal nemen om het menu af te drukken. Kies de printer die u wilt gebruiken uit het drop - down menu .
3

Stel het papierformaat in door te klikken op "Eigenschappen " en vervolgens het tabblad " Papier /Kwaliteit " . Een drop - down menu zal bieden een verscheidenheid van verschillende papierformaten . Selecteer de optie die zegt: "Index Card 4x6in . " Als u een Mac gebruikt , klik op de blauwe knop onmiddellijk rechts van de naam van de printer . Dit zal het menu druk uit te breiden en geven u extra opties , zoals het papierformaat . Stel de grootte tot 4 centimeter bij 6 inch .
4

Verwijder al het papier dat in uw printer en vervang het met een index -kaart . In de meeste moderne printers , moet u uw index -kaart te plaatsen op de rechterkant van de papierlade .
5

Klik op " OK " of " Print " op het menu print en kijken naar de printer zijn werk doen . Misschien wilt u slechts een kaart af te drukken om dit te beginnen , dat u kunt ervoor zorgen dat het goed afdrukken . Wanneer de eerste kaart verschijnt de manier waarop u dat wilt , gaat naar zoveel extra kaarten af te drukken als je nodig hebt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is de oorzaak Wazige Inkt …
·Hoe maak je een HP printer te …
·Hoe te verbinden My Printer Vi…
·Canon MP520 Problemen 
·Hoe je HP Printing problemen o…
·Hoe je Canon MP620 Rollers Cle…
·Hoe te inktniveaus controleren…
·Soorten inktcartridges voor de…
·Specificaties van de HP Office…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM -modules te verwijderen van m…
·Hoe kan ik een AC -adapter te hechten aa…
·Hoe maak je een KUSB 3108 Board Installe…
·Hoe te perfboard gebruiken voor elektris…
·Hoe gebruik je een USB 2GB kaart 
·Hoe je het signaal op een draadloze scan…
·Het verschil tussen de Pentium 4 en Inte…
·Die bussnelheid wordt geassocieerd met P…
·Pentium 4 3,0 530 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com