Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Brother HL Install 2140
De Brother HL - 2140 is een laserprinter is ontworpen voor het afdrukken van zwart-wit documenten . Het apparaat beschikt over een maximale printresolutie van 2400 x 600 dpi en kan printsnelheden bereiken van maximaal 23 pagina's per minuut . De HL - 2140 aangesloten op computers via een USB 2.0 kabel , die niet zijn verpakt met het apparaat . De printer is compatibel met zowel Windows PC's en Macintosh-computers , hoewel de eerste installatieprocedures consistent blijft ongeacht het besturingssysteem , de laatste stappen enigszins variëren . Wat je nodig hebt
Brother TN330 tonercartridge
installatie-cd - rom
USB 2.0-kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Initial Setup
1

zoeken de voorklep , gelegen aan de bovenkant van het voorpaneel van de printer . Vasthouden aan de handgreep gemonteerd aan de bovenkant van het deksel en trek de klep open . Pak de zijkanten van een nieuwe Brother TN330 tonercartridge en horizontaal houd de cartridge . Schud de cartridge van links naar rechts een paar keer . Houd op de handgreep gemonteerd aan een uiteinde van de cartridge . Laat de patroon in de patroonhouder baai . Sluit de voorklep . Kopen van 2

Vind de papierlade , onder de voorklep geïnstalleerd . Vasthouden aan de handgreep gemonteerd aan de voorkant van de lade . Trek de papierlade naar u toe tot het loskomt van de printer . Inspecteer de binnenkant van de lade en zoek de papiergeleiders en het groenboek ontgrendeling . Duw op de hendel en schuif de geleiders naar de randen van de lade .
3

Houd een stapel gewoon papier met beide handen . Fan een uiteinde van de stapel een individuele pagina scheiden . Vul de lade met de stapel gewoon papier . Onderzoekt de inkeping aan de linkerkant van de papierlade is geïnstalleerd , als de stapel hoger is dan de inkeping , verwijder een deel van het papier . Duw op het papier ontgrendeling en schuif de geleiders naar binnen tot ze de randen van het papier raken . Installeer de papierlade .
4

Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de printer kracht de haven , gelegen in de linkerbenedenhoek van het achterpaneel . Steek het andere uiteinde van het snoer in een stopcontact . Zet de hoofdschakelaar , gelegen naast de power-poort , naar de " On " positie . Vind de steun flap , geïnstalleerd naast de bovenkant van de voorklep . Vouw de steun flap .
5

Bestudeer controle van de printer , gelegen in de linkerbenedenhoek van het bovenpaneel . Zoek de " Go "-knop , gelegen aan de onderkant van het bedieningspaneel . Als de knop knippert , wachten tot het stevige blauwe schakelen voordat u verder gaat . Druk op de " Go " knop om een ​​testpagina te genereren .
Glaszetters
6

Zet de aanknop van de printer op de stand "Uit" . Log in op Windows en plaats de cd - rom in de computer optische drive

Wacht tot het installatieprogramma 7 te lanceren ; . Als het programma niet automatisch start, blader door de inhoud van de cd - rom en start het programma Start.exe . Klik op de " Install Printer Driver " knop . Klik op de "USB -kabel Gebruikers ' knop .
8

Volg de weergegeven instructies . Wanneer u wordt gevraagd om de printer aan te sluiten , zet u de schakelaar in de stand "Aan" en sluit de USB -kabel aan op de overeenkomende poort die zich aan de rechterkant van het achterpaneel . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB- poort op uw computer . Klik op " Next " en volg de weergegeven instructies .
Macintosh Installatie
9

Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de overeenkomende poort die zich aan de rechterkant van de achterste panel . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB- poort op uw computer .
10

Plaats de cd - rom in de computer optische drive . Blader door de inhoud van de CD - ROM en dubbelklik op " Hier Beginnen . " Volg de weergegeven instructies . Klik op de " Install Printer Driver " knop . Klik op de " USB-kabel Gebruikers ' knop .
11

Volg de weergegeven instructies . Start de computer opnieuw . Als een HL - 2100 serie dialoogvenster verschijnt , wacht tot het installatieproces te voltooien , klik op "OK . " Als een printer venster List verschijnt , klikt u op het pull - down menu en selecteer " USB". Selecteer de printer uit de lijst met weergegeven opties , en klik op ' Voeg toe '. Open het menu " Print Center " en selecteer de optie ' Quit Printer Center " .

Previous: Next:
  computer Printers
·HP Printer zal niet veranderen…
·Intermec 3400 Specs 
·Hoe te Papierstoringen in Prin…
·Hoe kan ik een HP LaserJet M30…
·Hoe maak je een HP 812C Printe…
·Scannen naar een computer From…
·De specificaties van de Epson …
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3820…
·Hoe kan ik een printer voor be…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe installeer ik een Logitech LX710 Las…
·Inktfilters Verandering in Lexmark X2350…
·Hoe maak ik verbinding een PV - GS80 Min…
·Hoe maak je een laptop Speel Online Movi…
·Hoe maak je een nieuw sjabloon Keynote S…
·Redenen om een computer te kopen 
·Hoe maak je een harde schijf wijzigen in…
·Hoe maak je een videokaart installeren o…
·Hoe maak je een Steering Wheel & Pedalen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com