Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Specificaties voor de Brother HL - 2170W
De HL - 2170W is een zwart- wit laserprinter vervaardigd door Brother . Gericht op de begroting eind van de zakelijke markt , de printer is een upgrade van de oudere HL - 2140 model . Belangrijkste kenmerken van het toestel zijn draadloze connectiviteit , een hoge printsnelheid , snelle verwerking van complexe documenten , een kleine fysieke footprint , handig papierverwerking , hoge printkwaliteit en eenvoudige installatie . De printer wordt gemarkeerd als een beëindigde model op de officiële website van Brother , al is het nog steeds verkrijgbaar bij retailers derden . Afmetingen en Design

De HL - 2170W meet 14,5 bij 14,2 bij 6,7 cm en weegt 15 £ . Goed werken, het vereist een klimaat van tussen de 50 en 90,5 graden Celsius en een luchtvochtigheid van tussen de 20 en 80 procent . Het toestel heeft een AC 120V 50/60 Hz voedingsbron en verbruikt 8W van kracht wanneer in de slaapstand , 80W wanneer in de modus klaar en 460W bij het afdrukken . De printer is afgewerkt in grijs en kunststof en is voorzien van een grote knop , maar geen LCD-display .
Belangrijkste specificaties

De printer biedt een maximale afdruksnelheid van 23 pagina's per minuut en een maximale afdrukkwaliteit van 2400 x 600 dots per inch . Het kan verbinding maken met een computer via een USB 2.0-kabel en een netwerk via de 10/100 Base - TX Ethernet- poort of via de ingebouwde draadloze 802.11b /g -mogelijkheden . De printer is compatibel met de SSID /ESSID , 128/64 bit WEP , WPA/WPA2-PSK ( TKIP /AES ) en LEAP ( CKIP ) draadloze beveiligingsprotocollen . Er is 32 MB ingebouwd geheugen aan boord van de HL - 2170W , en de geïntegreerde CPU draait op 181 MHz . De tijd die het kost om op te warmen voor zijn eerste afdruk is minder dan 10 seconden .
Andere functies

De HL - 2170W is compatibel met Windows , Mac en Linux -computers , en de relevante stuurprogramma's zijn beschikbaar op de website van Brother . De unit is Wi - Fi gecertificeerde en ondersteunt een -push draadloze installatie op routers geconfigureerd met SecureEasySetup , AOSS -of Wi - Fi Protected Setup . De lettertypen op de printer beschikbaar zijn 49 schaalbare lettertypen , 12 bitmap fonts en 11 streepjescodes . Het apparaat wordt geleverd met een starter tonercartridge , een DR360 drumkit , een cd - rom met de handleiding en drivers , een netsnoer en een snelle installatie handleiding meegeleverd .
Papier Capaciteit en compatibiliteit

De unit
heeft een 250 vel invoercapaciteit en een aanbevolen afdrukvolume van 250 tot 2.000 pagina's per maand . Het kan omgaan met normaal papier , briefpapier , enveloppen , etiketten en transparanten . De papierlade accepteert Letter , Legal , Executive , A4 , A5 , A6 , B5 en B6 maten , terwijl de handmatige invoer accepteert ook enveloppen en aangepaste formaten tussen 2,75 en 8,5 centimeter in de breedte en 4,57 en 14 centimeter in lengte . De uitvoerlade op de HL - 2170W kan voor 100 vellen in een keer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je HP printer te installer…
·HP 5510 Problemen 
·Soorten printservers 
·De HP Deskjet 3650 printer wer…
·Printer Cartridge Compatibilit…
·Hoe kan ik een printer Get naa…
·Wat is het verschil tussen HP …
·Hoe maak je een Canon MX340 Pr…
·Hoe te Refill HP 02 XL inktcar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is het doel van een externe harde sc…
·Hoe kan ik mijn documenten scannen op mi…
·Hoe maak je foto's uit een Memory Stick …
·Hoe te Voice One's opnemen op een comput…
·Hoe Memory Vanuit een Lenovo W510 Verwij…
·Hoe maak je een trackpad Mini Tekenblok 
·Hoe de BIOS upgraden op een 775i65GV 
·Hoe je RAM te installeren in uw Dell Des…
·Hoe maak je een draagbare HD bootable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com