Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Set Up Informatie voor Mijn HP 5440 Printer
De HP Deskjet 5440 printer oorspronkelijk kwam met een installatie-cd met software en drivers van de printer , maar je moet de cd om de printer op een nieuwe computer installeren. Voordat u de printer kunt aansluiten op een computer , moet u het opzetten van de hardware van de printer om problemen met de werking ervan te vermijden . HP biedt de Deskjet 5440 de software en stuurprogramma's op haar website , waarmee u de versie die is ontworpen voor een specifiek besturingssysteem van uw computer installeert . Instructies
1

Til de bovenklep van de printer en verwijder eventueel verpakkingsmateriaal binnen. Steek de printer uit het stopcontact in de adapter en een stopcontact . Steek het uiteinde van het snoer van de adapter in de achterkant van de printer . Kopen van 2

Druk op de "power " -knop op het bedieningspaneel van de printer totdat het verlicht . Til de uitvoerlade en plaats gewoon papier in de invoerlade . Schuif de breedtegeleider aan de linkerzijde , zodat het raakt het papier , maar niet buigen of buig het, en dan laat de uitvoerlade terug op zijn plaats .
3

Trek het verlengstuk van de rand van de uitvoerlade en klap de papieren vangst aan het einde van de verlenging . Til de bovenklep en wacht tot de patroonhouder te stoppen met bewegen . Schil de tape af van de inktpatronen en schuif ze in de lege sleuven in de patroonhouder , met de kleuren cartridge in de linkersleuf en de zwarte cartridge in de juiste sleuf .
4

Installeer de software op de computer door het plaatsen van de installatie-cd in de computer van de optische drive. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien , ook wanneer de USB -kabel aansluiten op de printer en de computer .
5

Download software van de printer vanaf de website van HP als u niet de installatie-cd te hebben. Navigeer naar HP's homepage en klik op ' Support and Drivers " aan de bovenkant van de pagina , klik op " Drivers . " Type " Deskjet 5440 " in het lege tekstvak en druk op de " Enter" knop .
6

Selecteer het besturingssysteem van uw computer uit het drop - down menu en klik vervolgens op het plusje naast " Drivers . " Klik op de " full feature" optie driver en klik vervolgens op de knop "Download" . Klik op " Uitvoeren " zodra het downloaden is voltooid , volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Labels & Enveloppen op …
·Hoe te Paper installeren in ee…
·Hoe kan ik een HP PSC 950 Alig…
·Hoe maak je van een Lexmark pr…
·Hoe maak je een Laserjet Probl…
·Hoe maak je een Thermofax kope…
·My Brother MFC - 9440CN Zal ni…
·Hoe weet ik of een printer ges…
·Hoe maak je een Clean Coronadr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te kijken HD DVD's op een computer 
·Hoe te formatteren van een Compact Flash…
·Hoe maak je een PC Board Bouwen 
·Hoe kan ik een HP Photosmart afdrukspool…
·Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
·Hoe Memory Sticks Identificeer 
·Hoe afdrukken van een fotoalbum 
·Wat te doen als een Flash Drive werkt ni…
·Een nieuwe cartridge zal niet werken in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com