Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Uitlijning Fouten in de HP G55
Het Hewlett - Packard Officejet G55 all - in-one inkjet printer heeft een inktpatroon uitlijnen functie, die u door de printer zelf of afzonderlijke software kan activeren . Soms problemen voordoen tijdens de uitlijning . Dit leidt tot verschillende fouten die voorkomen dat de HP G55 van normaal. Oplossen van dergelijke fouten kunnen zo simpel zijn als een ander type papier , aan de andere kant , kan zij hem te vervangen of repareren van de printer . Indicaties

Een verscheidenheid van verschillende fouten en andere symptomen kunnen problemen met de uitlijning functie aan te geven . HP geeft aan dat dergelijke foutmeldingen bevatten "align inktpatronen " (herhaaldelijk weergegeven ) , " uitlijningspagina niet herkend " of " uitlijning is mislukt . " De cartridge-uitlijning kan ook mislukken zonder aan te tonen fouten . De printer kan een onvolledige afstemming testpagina met ontbrekende of slecht afgedrukte kleuren te produceren .
Cartridges

Veel uitlijnfouten voort uit problemen met de inktpatronen . De kleur of zwarte inkt wellicht op , de HP G55 vereist een voldoende aanbod van zwart en alle kleuren om goed af te stemmen , volgens Hewlett - Packard . U kunt de nieuwe cartridge niet goed geïnstalleerd of vergeten te pellen uit de tape die de contacten dekt . De cassette kan worden beschadigd of de spuitopeningen verstopt . Een mogelijke oplossing is om de cartridge reinigen functie te gebruiken , gebruikt u de G55 printer ingebouwd menusysteem te activeren. Het is ook mogelijk om spuitmondjes handmatig schoon met isopropylalcohol en papieren handdoek .
Paper

Problemen Ga met de gebruikte voor de uitlijning proefwerk ook leiden tot een aantal fouten van dit type . HP geeft aan dat succesvolle afstemming vereist schone , blanco wit papier van A4-of standaard lettergrootte . Ook moet het papier een helderheid specificatie van niet minder dan 85 . Deze kenmerken kan de HP G55 voldoende ruimte om gemakkelijk te onderscheiden testpatronen afgedrukt . Fouten zullen voortvloeien uit proberen afstemming met gebruikte vellen of kleur papier .
Printer

Problemen Ga met de printer zelf of de configuratie kan de uitlijning fouten maken ook. HP raadt initialiseren van de printer door het loskoppelen van de macht van de G55 voor vijf seconden voordat u opnieuw probeert uitlijning . Het suggereert ook het terugduwen van de 4 - door - 6 lade selector ( bevestigd aan de sheet output oppervlak ) zo ver mogelijk zal gaan, als " papier te smal " of " paper mismatch " fouten optreden . Als geen van de bovengenoemde fixes zal werken , is het mogelijk dat de HP G55 moet worden gerepareerd
Bypass

De Officejet G55 biedt een optie om de uitlijning over te slaan. ; de G55 zal proberen om af te drukken , maar dit slechte resultaten kan opleveren . Om dit te bereiken , houdt u toets van de printer " Enter " . Vervolgens , druk op de " Menu" knop . Dit moet een einde maken aan de uitlijnfouten gezet , hoewel het is beter om het probleem waardoor dergelijke fouten , indien mogelijk, aan te pakken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe inktcartridges Refill voor…
·Hoe te Undelete en herstellen …
·Hoe de printkop reinigen in ee…
·Hoe stel ik mijn computer af t…
·Tips en trucs om een printer c…
·Hoe kan ik een printer kabel k…
·Hoe Easy Mailing Labels Creër…
·Hoe maak je een Epson printkop…
·Hoe een HP Color Laserjet Rese…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te GCM bestanden branden 
·Hoe kan ik een SSL Certificaat voor Load…
·Hoe maak je een Microsoft Wireless Optic…
·Hoe te Downgrade een iPad 
·Hoe te Touchpad Utility uitschakelen 
·Hoe uw monitor Spiegel aan uw iPad 
·Hoe een HP Office 7310 -printer installe…
·Hoe te Interface Met een SD-geheugenkaar…
·Hoe weet ik of mijn PCI Express-kaart is…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com