Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat zijn de functies van een Five in One printer?
De functies uitgevoerd door een vijf - in-een printer , ook wel bekend als een alles - in-een printer , zijn digitaal faxen , normaal papier faxen , scannen, kopiëren en afdrukken . Deze types van toestellen de neiging om meer dan hun tegenhangers minder functionele wegen , maar met zo'n groot aantal functies , dit is te verwachten . De bespaarde tijd en verbindingen die betrokken zijn bij het ​​gebruik van een vijf - in-een apparaat de moeite waard zijn de extra spierkracht nodig om het te verplaatsen . Faxen

Five - in - one printers , zoals de Brother MFC - 7820N , kunt u faxen met de ouderwetse methode van het voeden van de kopie in het apparaat en het faxnummer sturen . U kunt ook faxen rechtstreeks vanaf de computer naar de modem , het maken van een gedrukt exemplaar van uw document overbodig . Het verzenden van een digitale fax gaat interfacing met de print dialoog en het selecteren van de modem in plaats van de printer als uw afdrukapparaat . Faxen ontvangen door een vijf - in-een printer kan worden afgedrukt of rechtstreeks opgeslagen op de harde schijf van uw computer voor weergave op het scherm of voor het afdrukken op een later tijdstip .
Scannen

Vijf - in - one printers bieden ook scanmogelijkheden , die het scannen van afbeeldingen en documenten in digitaal formaat een eenvoudig proces dat slechts een druk op de knop nodig maakt . Met behulp van een vijf - in-een printer voor zijn scanning functie maakt het overbodig om uw computer te verbinden met een aparte scanapparaat en zorgt ervoor dat perifere verbinding poorten van uw computer beschikbaar zijn voor andere apparaten . Met behulp van een vijf - in-een printer om afbeeldingen , zoals een familieportret , scannen is een handige functie die u kan helpen digitaal te catalogiseren die foto's je hebt het opslaan op de zolder voor jaren .

kopiëren

gedrukte documenten kopiëren is eenvoudig te doen met behulp van een vijf - in-een printer . Op het moment van publicatie , vijf - in - one printers kunt u afdrukken van afbeeldingen en documenten met behulp van inkjet of laser -technologie van hoge kwaliteit te produceren . Afhankelijk van de mogelijkheden van het apparaat , een vijf - in-een printer , zoals de HP Officejet 4500 , kan maar liefst 28 pagina's per minuut afdrukken in zwart-wit en tot 22 pagina's per minuut in kleur op een schaal verhouding van 25 tot 400 procent .
Printing

afdrukken
van uw computer naar een vijf - in-een printer kan , afhankelijk van uw apparaat , bieden u afdrukken van hoge kwaliteit . Bijvoorbeeld , de Kodak ESP 5 all - in-one printer beschikt over een best - kwaliteit foto - afdrukken modus die prints van fotolabkwaliteit produceert in slechts 30 seconden . Deze vijf - in-een apparaat is in staat om zwart-wit documenten met een snelheid van maximaal 30 pagina's per minuut en kleurendocumenten tot 29 pagina's per minuut afdrukken . All - in-ones ondersteuning van een verscheidenheid van de gedrukte media , waaronder gewoon papier , fotopapier , gecoat papier en transparanten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill inkt voor een HP…
·Printen op de DesignJet 130R 
·Hoe uit elkaar te halen een Ep…
·Hoe kan ik een HP Photosmart a…
·Hoe te converteren Canon i9900…
·Hoe maak je een Refill inkjet …
·Hoe te Refill een HP Officejet…
·Hoe om te laden 4 X 6 papier o…
·De Canon iP1800 printer en Int…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·How to Set Up een Slave Drive 
·Vergelijking van de 7600GT en 8400GS 
·Problemen met SSHD 
·Hoe maak je een ACE CAD DigiMemo Reset L…
·Hoe te Bluetooth Get aan Mijn Acer Compu…
·Symptomen van een gebroken CPU Fan 
·Hoe maak je een G4 Logic Board Verwijder…
·Hoe te films te branden op een MacBook 
·Hoe een notebook videokaart installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com