Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat betekent het als mijn laptop zegt mijn printer offline is ?
Op een juist ingesteld netwerk of rechtstreeks aangesloten printer , de meeste afdruktaken zijn eenvoudig . De printer produceert automatisch de pagina's als het eenmaal verwerkt de gegevens in de afdruktaak . Echter, soms printers die voorheen werkte zich melden als offline . Verschillende problemen kon deze foutmelding veroorzaken . U kunt de meeste van hen gemakkelijk te corrigeren , maar anderen vereisen technische hulp of het vervangen van de printer . Problemen aansluiting

Een losse , niet aangesloten of beschadigd kabel voorkomt dat de printer en de computer niet goed communiceren . Als uw printer zegt dat het offline is , controleer dan de kabel die van de printer op de computer of het netwerkapparaat . Bewegende andere kabels of wijzigen van hardware kan ervoor zorgen dat ze worden stekker uit het stopcontact . Huisdieren soms ook kauwen en ondergang computerkabels . Vervang beschadigde of defecte kabels en zorg ervoor dat alle kabeleinden fit strak in hun kassen . Controleer de draadloze verbinding voor printers die geen gebruik maken van kabels aan te sluiten op de computer . Het kan worden uitgeschakeld of geblokkeerd .
Verm.verlies

Controleer de printer uit-knop en koord om ervoor te zorgen dat het verkrijgen van de macht die het nodig heeft . Zoals met datakabels , kunnen defecte of beschadigde netsnoeren de printer correct werkt te houden . Echter , beschadigde stroomkabels voegen een extra element van gevaar , een kortsluiting in de kabel kan de printer permanent beschadigen . Vervang probleem kabels onmiddellijk en houd uw printer waar mensen en huisdieren kunnen niet gemakkelijk uit te schakelen .
Printer Error

Papierstoringen , vastlopen of out - van - inkt fouten verstoren de normale printer - naar - computer communicatie proces . Als uw printer last heeft van een van deze problemen , het zal niet werken totdat je de problemen te verhelpen . Sommige printers tonen offline -status wanneer ze uit een enkele kleur inkt , zelfs als de printer niet die kleur voor de afdruktaak nodig hebt . Controleer uw printer voor rood of knipperende lampjes om te zien of er een fout is het houden van het correct werkt .
Software Probleem

Out of date , kan ontbrekende of niet goed functionerende software te houden een werkende printer kan communiceren met de computer . Controleer en update alle drivers en andere printersoftware . Werk het besturingssysteem van de computer , indien nodig . Als u onlangs een nieuwe driver of een programma geïnstalleerd, verwijdert u die software en installeer de oude versie om te zien of de nieuwe software interfereert met de printer . Controleer de afdruk taak om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem niet automatisch " Printer offline gebruiken " selecteren tijdens een opnieuw opstarten of afsluiten . Indien nodig , toegang tot Windows 7 's probleemoplosser voor printers . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ' en ' Apparaten en printers weergeven . " Rechtermuisknop op het pictogram van uw printer en selecteer , " Problemen . ''
Equipment Failure

Een verhuizing , kon stroomstoot of onweer de printer beschadigen , te voorkomen deze uit te schakelen of de communicatie met de computer . Probeer de printer op een andere computer of de stekker in een ander stopcontact . Als het dan nog niet reageert , moet u de printer laten nakijken door een professional . In sommige gevallen is het vervangen van de printer biedt de meest kosteneffectieve optie .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP 932C printe…
·Hoe om te achterhalen wat Mode…
·Ding om te controleren Als een…
·HL 5140 Brother Printer Proble…
·HP 3740 Printer Problemen oplo…
·Hoe te kleurprofielen maken vo…
·Hoe doe ik Refill Ink in een C…
·Hoe maak je een Jam in een Sca…
·Een gids voor de Canon Pixma i…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Wat zijn de functies van een externe tv-…
·Hoe wijzig ik de LCD op een Dell D420 La…
·Hoe je twee harde schijven gebruiken op …
·De juiste methode voor het toepassen van…
·Hoe maak je een Boot Disc maken zonder e…
·Printen met computer met behulp van Koda…
·Hoe om programma's voor de Apple Shortcu…
·Wat is een stuurprogramma? 
·Hoe je Photo Booth Video's Kies een iMov…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com