Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Fotokopieerapparaat Veiligheid
Zonder een fotokopieerapparaat maken van kopieën van belangrijke formulieren en documenten wordt tijdrovend en frustrerend . Echter , de kopieermachine in uw bedrijf , school of thuis maakt vormen een aantal veiligheidsrisico's als je niet weet hoe je veilig bedienen . Wees voorzichtig bij het ​​gebruik van de kopieermachine om gezondheidsproblemen of schade aan de machine zelf te voorkomen . Lekken informatie

Hoewel de andere veiligheids- risico's van een kopieerapparaat zijn fysiek , ze vormen een potentiële bedreiging voor uw persoonlijke gegevens . Elke keer dat het apparaat scant iets als onderdeel van het kopiëren procedure , het bezit van een kopie van het in het geheugen totdat het wordt weggevaagd , volgens de Columbia University 's Print Services . Als de kopieermachine wordt gebruikt om kopieën van formulieren met sofinummers , persoonsgegevens of andere gevoelige informatie maken het geheugen vereist clearing op een regelmatige basis .
Huid-en oogirritatie

de toner gebruikt in de moderne fotokopieën irriteert de huid mild , maar wast met water en zeep . Het mag niet worden ingeademd ook niet, maar tenzij een cartridge morst of wordt geopend , dit is niet veel van een risico . De laser wordt gebruikt door de kopieermachine te scannen het document zendt UV-straling en is helder genoeg om uw ogen beschadigen als je kijkt direct bij het, zegt de Safety Toolbox Talks . Houd het deksel gesloten wanneer de laser beweegt om uw ogen te beschermen .
Inademing gevaren

Kopieerapparaten
produceren een aantal verontrustende chemicaliën in de lucht . De zoete , kruidnagel - achtige geur van ozon bouwt in een kleine kopiëren ruimte , maar heeft ernstige negatieve neveneffecten op het lichaam , met inbegrip van vroegtijdige veroudering , volgens The London gevaren Centre . Kamers zonder de juiste luchttoevoer vullen met koolmonoxide . Toners en kunststof onderdelen in de copier vrijlating vluchtige organische stoffen die kunnen leiden tot reproductieve problemen en mogelijk kanker .
Hand Damage

Het interieur onderdelen van de voeder -mechanisme , print drum en andere onderdelen worden zeer heet tijdens het gebruik . Tot in het kopieerapparaat of rust je hand op het verkeerde deel leidt tot een ernstige brandwond , zegt de Safety Toolbox Talks . Laat de machine afkoelen voor een half uur voordat u een papierstoring of andere kleine reparaties verjagen . Steekt je handen of vingers in de machine terwijl deze nog draait ook brengt u het risico te worden gesneden of geknepen door bewegende delen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Lexmark X4690 P…
·Betrouwbare Printer Memory 
·Hoe de Printing Cartridge wijz…
·Printer inkt cartridge Dienst …
·Inkjet Printers die niet nodig…
·HP Photosmart 2600 Eigenschapp…
·Hoe maak je een LaserJet 1320 …
·Hoe te papierformaat Printer O…
·Xerox Phaser 8500/8550 Problem…
  Related Articles
De Veiligheid van de Laser Scanners 
Verschil tussen een scanner en een fotok…
Magneten en Computer Veiligheid 
Online Veiligheid Checklist 
Computer Milieu Onderhoud & Veiligheid 
Copier Outlet Surge Veiligheid 
Megger Veiligheid 
Veiligheid Problemen met IT apparatuur 
Verschil tussen een inkjet printer en ee…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wide - Format Inkjet Pri…
·Hoe maak je verbinding een Floppy Drive …
·Doe het zelf zaak PC 
·Hoe te verkopen oude computer onderdelen…
·Heeft de iPad ondersteuning 4G 
·Hoe Vergelijk AMD CPU's 
·Mijn Toshiba Toetsenbord werkt niet met …
·Hoe te herstellen Mijn HP Presario F700 
·Over Laptop Display Verticale lijnen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com