Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Minolta Color PageWorks Printer Problemen oplossen
Als zich een probleem voordoet dat uw Minolta Color PageWorks printer voorkomt naar behoren functioneert , moet u bepaalde stappen voor probleemoplossing te nemen om de oplossing te vinden . De meest voorkomende problemen zijn onder andere papier , macht en verbindingsproblemen , en een slechte afdrukkwaliteit . Het verwijderen van de gevangen papier vanuit de printer lost meestal problemen met betrekking tot een papierstoring . Macht , connectiviteit en problemen met de afdrukkwaliteit , evenwel eisen dat u de conditie van verschillende PageWorks onderdelen te controleren en vervang ze indien nodig . Instructies
Macht en Connectiviteit
1

Bevestigen dat het ene uiteinde van de voedingskabel aangesloten stevig in de achterkant van de Minolta Color PageWorks printer en het andere uiteinde sluit stevig in een stopcontact of stekkerdoos . Inspecteer de stroomkabel voor schade zoals rafels of snijwonden en vervang de kabel als u beschadigingen vinden . Een losse of defecte stroomkabel kan de kleur PageWorks printer Sluit een ander apparaat in de energiebron van de printer om de functionaliteit van de stroombron controleren de werking storen . Kopen van 2

. Als dat apparaat niet goed functioneert , dan is het probleem ligt bij de voedingsbron . Het vervangen van de stekkerdoos kan het probleem oplossen . Anders neemt u contact op met een elektricien voor extra hulp . Het voortgezet gebruik van verkeerde bedrading kan leiden tot blijvende schade aan de aangesloten elektrische apparaten , waaronder de Minolta Color PageWorks printer .
3

Controleer de kabel tussen de Minolta Color PageWorks printer en uw computer op loszitten . Sluit deze stevig aan beide apparaten . Inspecteer de kabel op tekenen van schade, waaronder rafels en snijwonden , en vervang de kabel als u schade vinden .
Afdrukkwaliteit
4

Open de voorklep en zet de draaiknop op de tonercartridge rek rechtsom totdat u de cartridge wiens functionaliteit die u wilt controleren vinden , als je afdruk die te licht verschijnt . Draai de instelknop tot de verwijdering positie indicator verschijnt helemaal groen . Pak de tonercartridge handvat en trek de linkerkant van de tonercartridge , gevolgd door de rechterzijde . Schud de cartridge krachtig gedurende ongeveer vijf seconden . Herhaal dit proces voor elke cartridge . Als het probleem aanhoudt , vervangt u de cartridges . Naast licht afdrukken , kan defecte toner cartridges afdrukken die te donker en vlekkerig verschijnt veroorzaken .
5

Open de bovenklep , en kantel de beeldoverdrachteenheid naar boven en trek het naar u toe . Wijzig de beeldoverdrachtseenheid als afdrukken blijven te licht , zelfs verschijnen na het veranderen van de tonercartridges . Haal de nieuwe eenheid uit de verpakking via zorg dat het oppervlak van de wals raken . Lijn het apparaat en schuif deze in de juiste positie binnen de printer . Druk de twee groene pleinen van de drum cartridge om de beeldoverdrachtseenheid op zijn plaats te vergrendelen .
6

Open de bovenklep en trek de drum cartridge omhoog en uit de Minolta Color PageWorks printer . Vervang de Minolta Color PageWorks ' drum cartridge als u vlekken of afdrukken die te donker wordt weergegeven . Houdt de drum door het groene handvat , lijnt u de cartridge in de printer en duw voorzichtig naar beneden totdat deze vastklikt . Druk niet op de drum cartridge sluiterknop tijdens de installatie proces , want dit kan het gevolg zijn van beschadiging van de drum cartridge beschadigen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP F4235 printe…
·Hoe afdrukken A6 Enveloppen 
·Hoe is het gewicht van papier …
·Hoe je Carbon Black Ink Recycl…
·Hoe maak ik mijn eigen kleur F…
·Hoe maak je een inktcartridge …
·Hoe te verwijderen Laser Toner…
·Hoe maak je een Netgear PS101 …
·Hoe kan ik een ML - 2510 Toner…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Kom uit een negatie…
Compaq iPAQ 3670 Kleur Pocket PC Specifi…
Kan ik Put een APK -bestand op een NOOK …
Hoe maak je gesprekken op een bewortelde…
Is de Nook Color een iPad alternatief? 
HP Color Laserjet 4600DN probleemoplossi…
Kleur Scanners Dat Scan 11 X 17 Document…
De beste kleurenscanner kopieerapparaten…
Hoe maak je Color Transparanten converte…
  Hardware Articles
·Wat is een Blade Server ? 
·Hoe je RAM toe aan een D600 
·Hoe kan ik een ActivCard USB Reader v2.0…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop Reset 
·Top Notebook Brands 
·Hoe om ruimte vrij te maken op uw Scratc…
·Hoe maak je een IBM ThinkPad T30 Demonte…
·Vergelijking van een externe harde schij…
·Hoe een HP 92 Cartridge Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com