Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe het opzetten van een ATX voeding in een computer
computer hardware installeren is een enorme taak , vooral voor die onervaren met de fijne kneepjes van het interieur van hun computers . Maar intimiderend kan zijn , de taak van het opzetten van een nieuwe voeding is vrij eenvoudig . Als u niet zeker weet wat je doet in het proces , hebben een professionele stand door u en u te helpen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Het verwijderen van de oude voeding
1

Koppel de stroomvoorziening en zet de stroom uit als het een kracht button . De voeding is het apparaat dat de belangrijkste stroomkabel van de computer verbindt . Zijn power knop is meestal een tuimelschakelaar . Kopen van 2

Open uw computer, zodat het binnenwerk zichtbaar is . Normaal gesproken zou je de schroeven die in de buurt van de rand van de computer los te schroeven en schuif het deksel naar buiten voordat u deze verwijdert . Niet alle computers zijn als dit . Als je niet weet hoe te openen op uw computer , moet u een computer technicus of een computer - savvy vriend om u te helpen te raadplegen .

Draai 3 de schroeven die achter de voeding aan de buitenzijde van de achterkant van de computer . Verwijder alleen de schroeven die zijn bedrijf de stroomvoorziening van de computer .
4

Koppel alle kabels die van de voeding aan op de interne onderdelen van de computer . Verwijder niet een voeding die nog verbonden is met iets in uw computer .
5

Trek de voeding voorzichtig uit in de computer .
Installeren van een nieuwe Power Supply

Plaats 6 de voeding heel voorzichtig in de computer in het stopcontact monteren op de linker bovenhoek van het interieur .
7

Schroef de voeding in de computer . Zorg ervoor dat u niet missen een schroef op de voeding te voorkomen dat onstabiel gemonteerd
8

Sluit de 24 - . Of 20 - pins kabel ( de dikste kabel ) op het moederbord . Als u de kabel geen verbinding kunt maken , betekent dit dat u houdt de connector ondersteboven . Probeer flipping het over . De bus is ingericht op een manier die je onmogelijk kan aansluiten op de verkeerde manier , om nieuwelingen te voorkomen dat het maken van fouten .
9

Als uw moederbord heeft een vier - pins aansluiting , sluit u de vier - pins kabel van de voeding ( het heeft een vierkante stekker ) aan.
10

Als het moederbord heeft een vier - pins platte mannelijke perifere aansluiting , sluit een van de platte vier - pins connectors aan. < br >
11

Sluit alle randapparatuur opslag- apparaten van de computer aan op de voeding . Dit geldt ook voor harde schijven en cd /dvd-stations . De voeding heeft platte kabels dat zijn vrouw ( zij de vier pinnen steken van elk van deze randapparatuur te ontvangen ) . Deze moeten passen in elk van die apparaten .
12

Als je een floppy drive , sluit de kleine vrouwelijke connector van de voeding in vier - polige contactdoos van de floppy drive . De kleine connector is ongeveer 1 cm lang .
13

Als uw grafische kaart heeft ook een vier - pins aansluiting , vergeet dan niet om de voeding aan te sluiten bij deze . Veel moderne grafische kaart moet een beetje meer macht om goed te draaien , en ze soms neem deze uit de voeding zelf .
14

Sluit uw computer door het doen van de exacte omgekeerde van wat je gedaan hebt om het te openen .
15

Sluit het netsnoer aan op de voeding en zet de computer aan om het te testen .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe maak je een Lithium Ion ba…
·Bedrading Gids voor een voedin…
·Wat is een ATX voeding 
·Hoe de voeding vervangen op ee…
·I885 Problemen met de batterij…
·Hoe maak je een Laptop AC Adap…
·Hoe te openen een Laptop Power…
·Hoe houd ik een Plugged - in P…
·Hoe maak je een Power Supply V…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de firmwareversie op een Power Mac G…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 6980 Admin Pas…
·Hoe je de scanner gebruiken op een HP Ph…
·De voors en tegens van een Fingerprint R…
·Hoe maak je een 1,67 GHz processor in ee…
·Hoe je moederbord van een computer Verva…
·Hoe de Keyboard Repair voor een Acer Tra…
·Wat is een goede FPS voor een webcam ? 
·Demontage Instructies voor de HP DV9500 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com