Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te downloaden vanaf een videocamera
Deze dagen , is het mogelijk om video-overdracht van zowat elk videocamera op een computer , vooral omdat veel video camera fabrikanten zijn met behulp van digitale middelen van het creëren en opslaan van videogegevens . Het probleem is , sommige fabrikanten verwaarlozing om uit te leggen hoe je de video data op de computer te downloaden - dit is deels omdat er zo veel verschillende besturingssystemen , middelen van het aansluiten van de camera en video capture software programma's men zou kunnen gebruiken voor het downloaden van video . Er moet echter een paar eenvoudige methoden die u een idee van wat je moet doen om uw video gedownload te geven . Instructies
Basic Download ( geen software )
1

Sluit het ene uiteinde van de USB -of i.LINK ( Firewire ) -kabel aan op de USB-of i.LINK-poort op uw computer . Sluit het andere uiteinde aan op uw USB -of i.LINK -poort op uw computer . Schakel de camera in .

Klik 2 op " Map openen en bestanden weergeven met Windows Verkenner " en klik op " OK . " Selecteer "Annuleren " als je een prompt lijst die niet onder deze optie , en vervolgens handmatig te openen Windows Verkenner door te klikken op " Start", " Alle programma's ", "Toebehoren ", " Windows Verkenner . " Navigeer naar de camera ( het zal verschijnen als een drive ) en dubbelklik vervolgens op uw camera aan op de video-bestanden binnen te zien .
3

Selecteer de bestanden die u wilt .
Downloaden < br > 4

klik met de rechtermuisknop en selecteer " Copy " of " Cut ", afhankelijk van of u wilt de originele bestanden bewaren op je camera .
5

Navigeer naar een veilige locatie voor het bestand wordt gedownload via Windows Verkenner . Klik op de rechtermuisknop en selecteer ' Plakken '. Uw bestanden moeten worden overgedragen van uw camera naar uw computer .
Windows Movie Maker ( USB )
6

Sluit uw USB -of i.LINK -kabel aan op de USB -poort van uw camera . Sluit het andere uiteinde aan op de USB- poort op uw computer . Schakel de camera in .

Open Windows Movie Maker 7 door te klikken op " Start", " Alle programma's ", " Windows Movie Maker . "
8

Klik op " Opnemen van video Device " in de " Movie Taken " venster aan de linkerzijde van het venster van Windows Movie Maker .
9

klik op uw camera in de " Beschikbare apparaten " lijst en klik op" Volgende . " Noem uw video en selecteer een opslaglocatie op uw computer naar het bestand . Klik op 'Volgende'.
10

Zorg ervoor dat de standaard video- instellingen worden geselecteerd in de instellingen pagina video, die omhoog komt en klik op " Next . " Klik op " Capture Video " op het " Video vastleggen " pagina die verschijnt . Klik op "Stop Capture " wanneer u klaar bent met opnemen. Herhaal de " Capture Video" en " Stop Capture " proces voor al uw clips , en klik op ' Voltooien '.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe krijg ik een laptop te lez…
·Hoe te streamen vanaf een Linu…
·Hoe kan ik een Aircard Install…
·Hoe de Microsoft LifeChat LX -…
·Wat is een computer -poort geb…
·Hoe te verwijderen Malware van…
·Input Devices voor Extreme Com…
·De nadelen van seriële en par…
·Welke soorten printers niets h…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een computer herkent de externe harde sc…
·Hoe te formatteren een 8GB USB Flash Dri…
·Hoe koop ik een Amazon Kindle in Canada …
·Outlook synchroniseren met een iPad 
·Wat is Data Storage Architecture 
·Hoe maak je een HD /DVD afspelen op een …
·Hoe te CTX Pentium 3 Computer Shutdown p…
·Hoe de BIOS op een Eee 1000HD Upgrade 
·Hoe maak je een Mousepad op een HP Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com