Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe een Laser Disc tab
Een laser disc kan alleen spelen in een laser- speler en dus niet verenigbaar is met een computer of mobiel apparaat . Breng de laser disc naar de computer zodat het een digitaal bestand dat deze compatibiliteit krijgt . Een analoog -digitaal overdracht is nodig om de laser disc zetten , maar verder geen speciaal gereedschap of programma . Eenmaal omgezet naar een digitaal bestand , zal de laser disc hebben de mogelijkheid om op een breed scala aan moderne apparaten van DVD-spelers tot mobiele telefoons om MP3-spelers worden afgespeeld . Instructies
1

Plaats de laser speler naast de computer en steek de stekker in om de macht . Steek een uiteinde van de S - videokabel aan op de S - Video-uitgang op de achterkant van de laser- speler en het andere uiteinde in de S - Video ingang van de overdracht doos analoog - naar-digitaal . Kopen van 2

Sluit de linker en rechter pluggen aan een uiteinde van het snoer in de linker en rechter audio- uitgangen aan de achterzijde van de laser speler. Steek de linker en rechter stekkers aan het andere uiteinde van de audiokabel in de linker en rechter audio- ingangen op de overdracht doos analoog - naar-digitaal . Steek de analoog - naar-digitaal overdracht doos 's USB-kabel in een USB-poort op de computer .
3

Werp de disc-lade van de computer DVD-station . Plaats installatieschijf de analoog-naar - digitaal overdracht doos op de lade en sluit de lade .
4

Dubbelklik op het pictogram van de installatie-cd wanneer het verschijnt op het bureaublad om het venster te openen . Dubbelklik op het bestand in het venster om de installatie te starten . Volg de menu's om de installatie van het programma naar het bureaublad beëindigen .
5

rechtermuisknop op het pictogram van de installatie-cd . Selecteer " Eject " uit het pop - up menu . De lade openen , verwijder de installatie- cd en sluit de lade . Herstart de PC .
6

Start installatieprogramma de analoog-naar - digitaal overdracht doos door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Selecteer Save To "uit het " File " drop-down menu aan de bovenkant van het hoofdscherm van het programma . Selecteer" Bureaublad " van de " Locations " drop-down menu in de buurt van het midden van het venster dat verschijnt . Klik op " Open "om het te sluiten venster .
7

Klik op de knop 'Start' op het hoofdscherm van het programma . Controleer de "S - Video" checkbox op het nieuwe scherm dat verschijnt . Klik op de knop "Volgende " . Controleer de "Stereo " checkbox op het nieuwe scherm dat verschijnt . Klik op de knop" Volgende " .

Plaats 8 de laser disc in de laser -speler met een zijde naar boven . Druk op de " Play " -toets op de laser- speler . Druk op de "Record " knop op het scherm van het programma . Druk op de "Pauze" -knop op het scherm van het programma als zijde een van de laser disc wordt afgespeeld .
9

Verwijder de laser disc uit de laser speler . Draai de laser disc om en plaats het terug in de laser- speler . Druk op de "Play" -toets op de laser- speler . Druk op de "Pauze" -knop op het scherm van het programma om de opname voort te zetten . Druk op de " Stop" op scherm van het programma wanneer kant twee van de laser disc wordt afgespeeld .
10

Klik op de " Next " knop op het scherm van het programma . Naam van de laser disc digitaal bestand dat is ongeveer te worden gemaakt in de " naam "kolom op het nieuwe scherm . Klik op de knop" Save " aan de onderkant van het scherm . Wacht als een voortgangsbalk aan de onderkant van het scherm vult van links naar rechts . Sluit het programma zodra de voortgangsbalk is volledig ingevuld en het beginscherm van het programma is teruggekeerd .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Om te lezen hoe een Micro SD 
·Wat is een 9-pins DIN- connect…
·Hoe gebruik ik mijn webcam ? 
·DIY USB -kabel 
·Hoe te Infrared Port Drivers u…
·Hoe te NDIS op Sprint 
·Hoe de brander in een Sony DVD…
·Wat is er nodig om Internet TV…
·Verschillen tussen een USB-poo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba A305 Specificaties 
·Informatie over de Molex 4 - pin 
·Hoe maak je een Beep uitschakelen in een…
·Wat zijn de voordelen van 64-bit process…
·Hoe te wissen van de harde schijf 
·Hoe Dell 80 GB Sata harde schijf install…
·Mijn HP Pavilion DV6000 gaat niet aan 
·Hoe kan ik een HP printer Vervoer Belt V…
·Hoe werkt Cyber ​​Communicatie Innovate …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com