Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe om afbeeldingen te redden van een Webcam
Wanneer u een computer te kopen - vooral een laptop - in 2011 , is er een goede kans dat het zal komen met een ingebouwde camera of webcam . U kunt ook externe webcams die aansluiten op uw PC via USB -kabels . Webcams worden zo genoemd omdat ze een lage kwaliteit video's en foto's die je via het internet kunt verzenden zonder gebruik te maken van al uw bandbreedte . Hoewel voornamelijk gebruikt voor video-opname , kan webcams nog mee kunt maken . U kunt opslaan en versturen van uw webcam foto's met gemak . Instructies
1

Klik op "Start " en start de software van uw webcam . Elke computerfabrikant bundelt haar webcam -ready computers met specifieke software voor besturing van de camera . Als je een webcam apart kopen , het komt altijd met software . Je kan hebben om te graven door je menu 'Start' een beetje aan de specifieke software die uw specifieke webcam loopt vinden . Als je niet weet wat de software heet , type " webcam " in de zoekbalk op het menu 'Start' of raadpleeg de handleiding van uw computer voor specifieke informatie . Kopen van 2

Klik op " Snapshot" of " foto maken " ( of iets dergelijks ) in je programma om stilstaande beelden vast te leggen . De meeste webcam programma's laten zien wat uw webcam ziet zodra het programma is geopend . Als u zich verplaatst , uw afbeelding op de webcam beweegt . De specifieke opdrachten variëren van programma tot programma en fabrikant tot fabrikant , maar standaard webcam software heeft een " snapshot " commando om een foto te maken .
3

Klik op " Tools" en "Instellingen " ( nogmaals , of vergelijkbaar ) om de manier waarop uw webcam neemt stilstaande beelden wijzigen . U kunt de fotokwaliteit te configureren tot een vooraf ingestelde maximale resolutie . Sommige webcam software kunt u zelfs een serie beelden op te nemen of om digitale effecten toevoegen aan afbeeldingen . Dit is afhankelijk van je camera en de standaard software , ook. Terwijl in het venster "Instellingen " , te weten waar uw afbeeldingen zijn opgeslagen . Elk programma slaat foto's op een andere locatie .
4

Klik op "Start " en " Computer " om een ​​bestand browser te openen . Zoek de map waar je webcam slaat zijn foto's uit stap 3 om de foto's te bewerken met een grafisch programma of verwijderen en hernoemen . Om foto's naar uw vrienden en familie te sturen , opent u uw e-mail en maak de foto's uit deze map. Webcams foto's opslaan in kleine resoluties , dus je zult geen moeite te e-mailen deze bestanden als bijlagen , zelfs met een zeer trage internetverbinding .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Voordelen & Nadelen van invoer…
·Gebruiksaanwijzing voor de Del…
·Hoe wordt mijn computer Lees e…
·Hoe maak je een tv-tuner voor …
·GeForce 8600 Eisen 
·Instructies voor hoe te instal…
·Hoe je je joystick Make Your D…
·Hoe de Sound Enhance op mijn c…
·Het schakelen tussen computers…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je de webcam gebruiken op een MacBoo…
·Hoe de videokaart wijzigen op een Inspir…
·Hoe kan ik video 's uploaden naar Put op…
·Hoe maak je een Mini-PCI kaart vervangen…
·Hoe kan ik een printer Setup Gewoon om Z…
·Hoe te herstellen van een slechte Hitach…
·Hoe maak je een USB 2.0 op een Non - Hig…
·Hoe te Script Disk Defrag 
·Verschil tussen RGB en VGA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com