Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe u uw eigen JTAG
Als u denkt over het wijzigen of " unbricking " een mobiele telefoon , netwerkrouter of gaming console , bent u misschien geïnteresseerd in het creëren van een JTAG -kabel . JTAG programmering kabels zorgen voor een verbinding tussen uw computer en de JTAG header op veel apparaten . Eenmaal aangesloten via JTAG , kunnen gebruikers aangepaste hardware knipperen of herstart bevroren of " bricked " apparaten . U kunt de tijd en geld besteedt aan het zoeken voor pre -built JTAG kabels door het maken van uw eigen uit gewone elektronische componenten besparen . Wat je nodig hebt
DB25 male connector
5 weerstanden
10 - pins platte kabel
Krimpkous
Draadklem
DB connector behuizing
Draadsnijtangen
solderen ijzer
Krimppistool
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

In gesmolten soldeer op de pinnen 2 tot en met 5 , pennen 13 en 18 tot en met 25 aan de achterzijde van de DB25 male connector . kopen van 2

Knip een van de metalen poten af elke weerstand . Laat genoeg van de poten achter voor het solderen de weerstand aan de DB25 male connector . Soldeer een van de snede been stukken over pinnen 18 tot en met 25 een brug verbinding te maken.

Soldeer 3 de korte benen op de weerstanden op de pinnen 2 tot en met 5 en pin 13 op de DB25 connector . Snijd de lange benen naar beneden aan de andere kant van de weerstanden . Voeg gesmolten soldeer om de resterende metalen poten .

Cut 4 en strippen draden 1 , 3 , 4 , 6 , 8 en 9 op de 10 - pins platte kabel . Snijd de andere draden naar beneden , zodat ze niet in de weg van de gestripte draden krijgen of inbreken in de connector behuizing . Plaats krimpkous over de basis van de draden . Voeg gesmolten soldeer op de kale draden
5

Soldeer de draden van de 10 - polige platte kabel op de weerstanden en pinnen op de DB25 connector in de volgende volgorde : .

Wire Goedkope 4 om 2Wire 3 pins naar 3WIRE 1 pin om 4wire 6 pins naar 13Wire 8 pins naar 5

Soldeer draad 9 6 pin naar de brug verbinding over pinnen 18 tot en met 25 . Schuif de krimpkous over de weerstanden en gebruik van een warmte kanon aan de buis krimpen om hen heen .
7

Voer het andere eind van de 10 - pins platte kabel in de IDC connector . Line up draad 1 met de driehoek op de connector . Druk de twee helften van de connector in elkaar tot de aanslag lussen snap over de ribben . De retainer loops moet plat tegen de zijkant van de connector . Bevestig de trekontlasting stuk op de IDC connector .
8

Bevestig de draad klem op de 10 - pins platte kabel in de buurt van de DB25 connector . Draai de schroeven op de klem met een kruiskopschroevendraaier . Zorg ervoor dat de draden niet bekneld raken tussen de draad klem .

Plaats 9 de DB25 connector en draad klem in de onderste helft van de DB connector behuizing . Plaats de bovenste helft van de behuizing in de onderste helft . Plaats de moeren in de schroefgaten , draai de schroeven met een kruiskopschroevendraaier .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een computer micro…
·Hoe gebruik je 2 USB poorten t…
·Hoe maak je een Quality router…
·Hoe maak je een LPD -printer M…
·Toner Compatibiliteit van HP C…
·Hoe te Opnemen naar HDD Met X1…
·Hoe te digitaliseren een Laser…
·Hoe de overscan aanpassen op e…
·Welke LaserJet printers Heb he…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden te converteren naar Emb…
·Hoe een BIOS Flash Failure Fix 
·Compaq Evo Diagnostic Code probleemoplos…
·Hoe te CrossFire ATI 6110024000G install…
·Hoe de BIOS van de Asus A7N8X moederbord…
·Hoe de iPhone's Internet Weergave op een…
·Hoe je het toetsenbord te verwijderen va…
·Hoe USB Flash Drive Niet Removable Zorg 
·Inktpatronen die compatibel zijn met HP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com