Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Alcatel SpeedTouch USB maakt geen verbinding
De Alcatel Speedtouch USB -modem is een apparaat waarmee computers toegang tot het internet via een DSL-telefoonlijn link. Hoewel het meestal in staat om te synchroniseren met de computer , de Speedtouch modem af en toe faalt in zijn pogingen om verbinding te maken met de computer en de telefoonlijn . Deze soorten van fouten in verband met interne en externe links van het apparaat . Instellingen

Sommige problemen
waarbij de Alcatel Speedtouch USB -modem is het niet aan te sluiten op een computer zijn gerelateerd aan virtuele pad identifier van het apparaat of virtuele kanaalidentificator instellingen . Deze instellingen in staat stellen de modem om een ​​link naar uw internetprovider en , wanneer niet goed ingesteld , kan verbinding mislukking leiden vast te stellen. Contact op met uw internetprovider om de juiste VPI of VCI instellingen , die je nodig hebt om in netwerkconfiguratie-instellingen interface van de browser krijgen . Deze functie is doorgaans te vinden in de map Internet de browser applicatie van opties of menu die is gevonden aan de bovenkant van het venster van de gebruikersinterface .
Kabels en Draden

De Alcatel Speedtouch USB -modem vereist een bedrade verbinding goed te laten werken . Als u niet volledig plaats de draad , zal het modem niet aan op de computer of internet . Controleer deze draden en kabels om ervoor te zorgen dat ze goed zijn geplaatst op de USB- poort van de computer aan het ene uiteinde en telefoon lijn aan de andere uw internetverbinding is . Wanneer deze verbinding is op zijn plaats , de modem geeft twee groene lichten , de linker licht aangeeft een actieve link naar de computer en het juiste licht met een aansluiting op de telefoonlijn .
Restart < br >

langer dan een maand gaan zonder uw Alcatel Speedtouch USB -modem herstarten kan het apparaat mogelijk niet correct op het internet of op uw computer . Herstart de modem door de stekker gedurende 30 seconden , sluit het dan opnieuw Als uw modem is aangesloten op een draadloze router , koppel de router , terwijl het herstarten van de modem en sluit deze weer in het apparaat zodra het de herstart proces is voltooid . Herstart de modem minstens een keer per maand naar toekomstige aansluiting falen problemen te voorkomen .
Hard Reset

Als uw inspanningen het oplossen van problemen niet aan de Alcatel Speedtouch USB-modem aansluit op uw computer of internetverbinding , harde reset van het apparaat kan een effectieve manier om het probleem op te lossen zijn. Zoek de reset-gaatje aan de achterkant van het modem , steek de punt van een balpen in het ruim , terwijl u de modem . Houd de knop ingedrukt totdat lampjes van de modem knipperen gelijktijdig . Dit proces zet het toestel naar de oorspronkelijke instellingen en kunnen helpen herstellen de verbindingen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe de brander in een Sony DVD…
·Hoe de gevoeligheid van Saitek…
·Hoe maak je verbinding een Oly…
·Hoe kan ik een Dell IR LCD -af…
·Aanwijzingen voor Dynex Compre…
·Graphic Design Geschenk Ideeë…
·DIY Datakabels 
·Hoe USB Drivers herstellen 
·Hoe om bestanden naar Flash Dr…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
Hoe maak je een iPad opladen met USB 
Hoe USB & voedingskabels 
Hoe kan ik een laptop naar een tablet me…
Hoe kan ik de Samsung Q1 naar Boot Via U…
Wat is een USB geluidskaart? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Canon MP210 Photo Instal…
·Western Digital Passport Problemen 
·Hoe de Touchpad uitschakelen op een Leno…
·Hoe maak je een iBook gebruiken om dvd's…
·Toegang krijgen tot USB-drives op een ne…
·Hoe te openen de Maxtor externe harde sc…
·Hoe de BIOS Password Override voor een H…
·Hoe maak je een Apple Drive converteren …
·Hoe maak je een SD-kaart wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com