Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Sony Ddu 1615 Specs
Veel pc's hebben een optie voor een optische drive , dwz een drive die een laser gebruikt om optische schijven zoals cd's , vcd's en dvd's lezen . Hoewel CD - roms of CD herschrijfbare schijven muziek-cd's kan afspelen en lezen tot 700 MB van de opgeslagen informatie per disc , de Sony DDU 1615 DVD -ROM is in staat DVD-weergave en een aantal andere handige specificaties . Interface

Hoewel veel externe optische drives aansluiten op computers via USB -poorten , deze verbindingen bieden vaak trage responstijden en achterblijvende afspelen . De DDU 1615 is een interne DVD- ROM die rechtstreeks op het moederbord van de computer via een Advanced Technology Attachment ( ATA ) -interface . Deze interface maakt gebruik van een 40 -pins connector die in een overeenkomstige uitgang op het moederbord . Dit type verbinding wordt ook wel een seriële ATA verbinding en wordt ook gebruikt om harde schijven en floppy drives verbinden . In feite is de ATA- interface is compatibel met de meeste pc's en is de meest voorkomende interne bevestiging verbinding gebruikt in de hedendaagse pc .
Afmetingen en Vormgeving

De Sony DDU 1615 is 5.74 door 1.63 in met 6,5 in en past precies in de voorzijde van de meeste desktop -pc torens . De schijf is lade is geplaatst en de voorkant is bedekt met bezel die in beige , zwart , zilver , wit of grijs komt . Het voorpaneel is voorzien van een " Eject " knop , een " ON " lampje dat knippert terwijl de DVD -ROM is "Druk, " en een kleine pin hole onder de lade . Binnen de pin sized gat is een nood eject-knop , die zal dwingen de cd-lade te openen , zelfs als er geen stroom gaat naar het toestel .
Optreden

zoals bij de meeste optische drives , verschillende formaten van media -schijven lezen met verschillende snelheden op het station . De DDU 1615 is compatibel met DVD + R , DVD-R , DVD - RW , DVD - RAM , CD-R , CD - RW, DVD - ROM en CD-ROM discs van zowel single -en dual layer . De schijf is voorzien van een 1.8 MB buffergeheugen ontworpen leessnelheid te verhogen en kan een single layer DVD-disc op 8x ( dwz 8 keer de afspeelsnelheid van een normale cd ) en een dual layer dvd-schijf op 6X lezen . CD media zoals de CD-R en CD - ROM kan worden verwerkt bij snelheden tot 48X ook als de CD - RW-media alleen op 32X kunnen worden gelezen . DVD -RAM discs kunnen worden verwerkt op 4X snelheid . De DDU 1615 is alleen compatibel gelezen en kan CD of DVD media niet schrijven .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Verschillen tussen Geheugen & …
·Hoe je satelliet of kabel kijk…
·Hoe te herstellen van een hard…
·Wat Moederborden Gebruik DDR3 
·Hoe maak je verbinding een Cas…
·Hoe kan ik een partitie op een…
·Hoe kan ik Laad Oude NiCad bat…
·Hoe kan ik een Acer Licht Uit …
·Hoe partitie een primaire schi…
  Related Articles
Hoe kan ik een Sony Home Theater Met beh…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
Hoe de videokaart Take Out van een Sony …
Hoe kan ik een Sony VAIO RC210G videokaa…
Hoe kan ik een Sony VGN - A290 Laptop Vi…
Upgrade uw Sony VGN - AR - 290G grafisch…
Hoe te wijzigen een Sony eBook Batterij 
Hoe kan ik een Sony eBook Collection Zor…
Hoe maak je een nieuwe geluidskaart in u…
  Hardware Articles
·Hoe Computer Power Supply Bepaal 
·Hoe maak je een Raid 5 SCSI harde schijf…
·Hoe te Gooi een oude laptop 
·Waarom Zal niet de batterij op mijn note…
·Hoe je computers verbinding voor Multipl…
·Installeren DDR SDRAM met twee verschill…
·De Print Screen -functie 
·Hoe maak je een DB9 Cable Zorg 
·Hoe te GUID Partition Table Recover 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com