Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Problemen met Fuji 100 MB Zip-disks
In de evolutie van de opslagmedia , de zip-drive was een belangrijke technologische vooruitgang voor zijn tijd . Zip-drive -technologie werd ontwikkeld in reactie op de zeer beperkte opslagcapaciteit van diskettes . In plaats van een loutere 1,44 MB aan gegevens die een diskette kon houden , kon het zip -schijf tot 100 MB . Fuji , een ontwikkelaar van digitale media , geproduceerd zip disks als onderdeel van haar lijn van opslagmedia . Helaas zijn deze schijven , zoals de Fuji 100 MB schijfcapaciteit , had een aantal nadelen . Noise

Zip disks
neiging om nogal luidruchtig , dat kan storend zijn voor sommige gebruikers . Fuji zip disks zijn bijzonder luidruchtig , die consternatie onder sommige eigenaren is veroorzaakt terwijl de stations opereerden . In een 2002 artikel over zip disks , beschreef PC World schrijver Robert Luhn het geluid als een ' vervelende janken "of " zoals boor van een tandarts . "
Capaciteit

Fuji 100 MB zip schijf is achtergelaten door concurrerende technologieën voor de opslag , zoals cd's , dvd's , externe harde schijven en flash drives , die veel meer data kan bevatten . Fuji's hedendaagse opslagmedia opties kunnen houden van 20 gigabyte tot 1,5 terabyte aan data . Zelfs een kleine, goedkope USB-stick kan 4 GB of 40 keer zoveel data op te slaan .
Restocking Issues

zipstations
zijn grotendeels vervangen door CD en DVD-branders en flash drives . De ZIP-drive hardware is niet meer standaard op nieuwe systemen , en winkels minder verkopen zip disks . Aangezien deze technologie verdwijnt in de vergetelheid , het kopen van onderdelen en schijven problematischer zal worden. Na verloop van tijd kan dit maken uw zip- disk media achterhaald .
Onverenigbaarheid

Zipdisks
kunnen fouten ontwikkelen als gebruikt in computers met verschillende besturingssystemen zoals Windows en Mac , en zelfs sommige oudere versies van Windows . Een besturingssysteem kunnen anders bestanden lezen en schrijven dan de ander , waardoor de gegevens fouten en het maken van bestanden onmogelijk te lezen op andere computers .
Schijf defect

Wanneer een zip -schijf is gevuld dan 75 procent van de capaciteit , het risico van schijf neemt toe . Dagelijks gebruik , waarbij de normale processen van lezen, schrijven en wissen van items uit de schijf omvat , kan slijten de Fuji 100 MB zip schijf en veroorzaken te mislukken . Om deze reden , moeten gebruikers vermijden opslaan van meer dan 75 MB aan gegevens op elk een zip -schijf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De verschillen tussen DVD Disc…
·De beste manieren om te brande…
·Hoe maak je een HP 2200 Demont…
·Wat Is PBX apparatuur 
·Wat is een Itanium -processor 
·Soorten Electronic Boards 
·Hoe snelheid van een harde sch…
·Over Firewire 
·Hoe maak je een SD-kaart Reset…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een T - Mobile Bl…
·Hoe je de harde schijf opnieuw te format…
·Technische specificaties voor een Acer A…
·Hoe u uw HP camera gebruiken als webcam 
·Hoe houd ik een Plugged - in Power Adapt…
·Compaq Laptop informatie 
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Hoe te Jumper instellingen wijzigen op e…
·Hoe een HP Designjet 5000 Fix Wanneer he…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com