Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Specificaties voor de HP LightScribe 16X Max DVD
De HP LightScribe 16X Max dvd-station bij sommige HP desktop computers heeft een aantal extra functies dan die van een standaard DVD -station . Naast het afspelen en branden gangbare audio en data schijven , dit station gebruikt LightScribe-technologie om op maat gemaakte labels rechtstreeks op cd's af te drukken . De LightScribe- functies vereisen specifieke schijven en extra software . U kunt ook een HP LightScribe-station in een andere compatibele desktop installeren. Lezen

De HP LightScribe 16X drive kan dvd's en cd's te lezen in vele gangbare formaten . Het accepteert CD-ROM , CD-R , CD - RW , DVD + RW , DVD - RW , DVD + R , DVD - R en dual - layer DVD + R en DVD - R discs . De drive kan lezen DVD's op maximaal 16x snelheid , en kan een aantal cd's met max. lezen tot 48X .
Burning

Afhankelijk van de software die beschikbaar is op het systeem , de HP LightScribe 16X kan branden single- en dual - layer DVD + R en DVD - R-schijven , het ondersteunt ook de DVD + RW , DVD - RW , CD - R en CD - RW . Het kan schrijven DVD + R en DVD - R op 16x speed , maar schrijft langzamer naar andere DVD-formaten . Het kan cd's branden tot 48X . De DVD-video discs die de LightScribe-station creëert zal werken in de meeste dvd -spelers en dvd - rom- drives computer .
Lightscribe

In aanvulling op hun standaard brandende capaciteiten , HP LightScribe- schijven kunnen ook labels direct op LightScribe-schijven te branden . Dit proces maakt gebruik van laser van de CD- drive te etsen aangepaste tekst of afbeeldingen op de bovenkant van de cd . LightScribe functies vereisen zowel de LightScribe- systeemsoftware en een etikettering applicatie . Deze programma's worden geleverd met HP computers met een LightScribe- schijf te gebruiken , je kunt ze ook downloaden van de LightScribe website . LightScribe labeling werkt alleen met LightScribe - compatibele schijven , het gebruik ervan is met andere media kunnen het station of de schijf beschadigd raken
Eisen

De HP LightScribe 16X aandrijving werkt met . het systeem het kwam met , evenals bij elke andere desktop- pc met een versie van Windows na Windows 2000 . Windows zal de schijf automatisch herkennen en installeren van de drivers . Om de LightScribe functies te gebruiken , moet u de juiste LightScribe -software te installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Divide ontwerp…
·SD Memory Card Compatibiliteit…
·Hoe je twee verschillende exte…
·Hoe om gegevens van een disket…
·Hoe te Analoge Video Capture n…
·Western Digital Passport Instr…
·Soorten Wearable computers op …
·De aard van de PLC's 
·Wat zijn de verschillende soor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat zijn de verschillen tussen een ASA e…
·Hoe het opzetten van een AirLink 101 Rou…
·Hoe kan ik een inktcartridge installeren…
·Schijf vastzit in een laptop 
·Hoe Napster Nummers Burn 
·Hoe maak je een Epson Stylus 1400 Printe…
·GeForce 6200 Specs 
·Hoe maak je een MicroSD -kaart gebruiken…
·Opties voor de Financiering van een lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com