Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een harde schijf Met XP installeren in een nieuwe computer
Breng een harde schijf met Microsoft Windows XP vanaf een bestaande computer om het besturingssysteem en de programma's te gebruiken in een nieuwe computer . Deze techniek is handig als de installatie van het besturingssysteem schijven en applicatie software-installatie schijven zijn niet meer beschikbaar of zijn beschadigd . Ook kan de gebruiker instellingen en desktop lay-out te worden bewaard in de vertrouwde staat die ze al binnen Dit kan de leercurve en de setup-tijd die vaak wordt geleverd met een nieuwe installatie of een nieuw besturingssysteem te verminderen . Wat je nodig hebt
Anti - statische polsband
PCI harde schijf controller kaart ( optioneel ) op Schroevendraaierset
zaklamp
internetaansluiting , Hardware drivers voor nieuwe computer
< br > Toon Meer Aanwijzingen
1

back-up van het Windows XP- computer die op dit moment heeft de harde schijf geïnstalleerd . kopen van 2

Sluit beide computers , haal de stekker en alle randapparatuur van elkaar en verwijder hun zaak behandelt .
3

Bevestig de alligator clip einde van de anti - statische polsband om een kast en band het andere uiteinde rond een pols .
< br > 4

Koppel de stroom -en datakabels van de harde schijf met Windows XP erop en verwijder de schijf uit de computer .
5

Monteer de schijf in de nieuwe computer en bevestig de kracht en gegevens aan op het station . Monteer een vaste schijf controller kaart als het moederbord niet over de vereiste poort header en bevestig de datakabel aan. Dit is vaak nodig bij het overbrengen van een IDE harde schijf op een computer die alleen accepteert SATA data -aansluitingen , bijvoorbeeld.
6

Sluit de randapparatuur en sluit het deksel . Zet de computer en laat hem op te starten . De BIOS zal automatisch de harde schijf detecteren en het bureaublad van Windows XP zal automatisch alle drivers kan vinden installeren .
7

Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer ' en klik op "Eigenschappen ", klik op " Device Manager " onder de" " tab en zoek de " Hardware Netwerk Adapter . " Dubbelklik op het bestand als er een uitroepteken of vraagteken ernaast . Klik op " Stuurprogramma bijwerken " op het tabblad " Drivers" en steek de driver disk van de fabrikant of navigeer naar de locatie van de netwerkadapter hardware driver . De originele driver schijf of een bijgewerkt stuurprogramma van de fabrikant zal worden verlangd . Raadpleeg de website van de fabrikant of de gebruiksaanwijzing van het apparaat voor specifieke installatie-instructies driver . Dit zal de internetverbinding vereist om aanvullende updates en drivers te laten
8

Herstart de computer en controleren op updates door te klikken op " Start ", " Alle programma's. " - Of gewoon " Programma's " als running het startmenu in de klassieke weergave - en " . Windows Update "
9

Installeer alle beschikbare updates , inclusief hardware drivers en de computer opnieuw opstarten . Doorgaan met het hulpprogramma Windows Update opnieuw uit te voeren en te herhalen totdat er geen updates meer te installeren na een herstart . Dit zal verscheidene pogingen nemen als het systeem niet onlangs is bijgewerkt .
Installeer een harde schijf Controller Card
10

Verwijder een achterwand afdekplaatje van een beschikbare PCI-slot terwijl de computer is uitgeschakeld voor de harde schijf installatie .
11

Steek de PCI- harde schijf adapter kaart in het PCI slot en lijn de rand van de kaart met de achterkant en schuif deze recht in de adaptersleuf . Druk de kaart stevig op zijn plaats totdat deze goed vastzit .
12

Sluit de harde schijf aan op het achterpaneel met behulp van een schroef . Sluit de datakabel van de harde schijf op de primaire poort op de adapter kaart , zoals aangegeven door de sleutel inkeping in de adapter aansluiting die overeenkomt met de tab -toets op de kabel . Dit is de poort gemarkeerd met " Primary " of gemerkt met het laagste nummer , zoals " IDE0 . "

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Tune Met HP Tuners 
·Hoe je het systeem op een Acer…
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe maak je een schone Vista- …
·Microchip Technology 
·Hoe Vergelijk Portable Speaker…
·Hoe maak je een microSD -geheu…
·Hoe te kopiëren beveiligde VH…
·Hoe maak je een Raid voor een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties voor een ATI RV 100 
·Hoe maak je een USB-microfoon gebruiken …
·Hoe te herstellen of Flash -BIOS voor HP…
·Hoe te kopiëren & plakken Chinese Chara…
·Hoe maak je een Epson Stylus printer geb…
·Hoe je het wachtwoord op een Nurit 8000 …
·Hoe de iPad Jailbreak 
·Maxtor DiamondMax 80 GB Specs 
·Hoe te monteren een APC Smart UPS Batter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com