Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je externe HDD's als interne Ones Treat
Huis computers zijn door belangrijke veranderingen gegaan door de jaren heen . Maximale vrije schijfruimte maar 10 jaar geleden was een magere 40 gigabyte . In 2010 werden de eerste harde schijven met meer dan 1.500 gigabytes worden vrijgegeven aan de computergebruiker . Het is waarschijnlijk dat veel mensen nog steeds gebruik van die kleine capaciteit harde schijven met hun computer . Met een dergelijke beperkte ruimte , is ook waarschijnlijk dat veel gebruikers hebben externe harde schijven zitten rond hun huizen . Deze kunnen uit elkaar worden genomen en in plaats van de kleine harde schijven in de computer geïnstalleerd . Instructies
1

Schakel de computer uit en koppel het netsnoer . Verwijder de schroeven aan de achterkant van de computer toren met een kruiskop schroevendraaier en trek de computer toren dekken off van de computer . Kopen van 2

Verwijder de schroeven waarmee de interne harde schijf vasthouden aan de harde schijf beugel op het bovenste gedeelte van de toren gericht naar de voorkant van de computer . Er zullen tussen de een en vier schroeven .

Schuif de harde schijf half uit de voorkant van de computer 3 . Koppel de data kabel en het netsnoer uit de achterkant van de interne harde schijf .
4

Trek de rest van de interne harde schijf uit de computer toren . Verwijder de resterende schroeven van de harde schijf dat het aansluit op de beugel en schuif de vaste schijf uit de houder . Plaats de HDD op een koele , droge plaats .
5

Koppel de externe HDD van de stroomvoorziening en de computer verbinding . Verwijder het geval van de externe harde schijf . Dit wordt gedaan door te duwen in lipjes aan de zijkanten van de externe harde schijf geval , het verwijderen van schroeven van de buitenrand van de zaak of door het verwijderen van de plastic strip die gaat rond de zaak .
6

Trek de stroom en data kabels aansluiting van de externe harde schijf die van de zaak aansluiting uitgang . Verwijder de schroeven waarmee de externe harde schijf te houden binnenkant van de case .

Place 7 de externe HDD in de interne HDD bracket en draai de schroeven waarmee de vaste schijf in de beugel te houden . Plaats de harde schijf in de computer met behulp van de sleuf u de interne harde schijf verwijderd uit vroegere en de computer stroom en data kabels aan de achterkant van de nieuwe harde schijf .
8

Draai de schroeven waarmee de vaste vasthouden schijfbeugel binnenkant van de computer en sluit de computer toren . Draai de buitenkant schroeven waarmee de behuizing op de computer vast te houden en de stekker van de kabel terug in de computer . Wanneer u de computer inschakelt , wordt de eerder externe harde schijf worden gebruikt als de interne HDD , waar u een ander besturingssysteem kunt installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Memory Met behulp van een …
·Hoe installeer ik een nieuwe d…
·Hoe te Sluit FireWire naar USB…
·Dell XPI Hard Drive Replacemen…
·Hoe maak Surround Sound koptel…
·Hoe maak je een FAT32 externe …
·Hoe u uw Bluetooth- bereik te …
·Hoe maak je een stick Open in …
·Problemen oplossen & Sluit een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Western Digital Externe HD wordt veroorz…
·Flash-geheugen : SD Vs . SDHC 
·Hoe maak je een PC voor het bewerken van…
·Hoe maak je een Picture Collage voor mij…
·Hoe te Parallel Dongle converteren naar …
·Seagate 1 Terabyte externe Specs 
·Intel BIOS CMOS Clear Recovery 
·Versnellen prestaties Met overklokken In…
·Printen op Gloss Paper 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com