Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om bestanden van een pc naar een MacBook Pro ?
Een Windows-pc en een MacBook Pro laptop elk gebruik van een ander besturingssysteem . Terwijl elk OS heeft significante verschillen in de basiswerking en esthetiek , de functionaliteit voor beide soorten machines is zeer vergelijkbaar zijn, met name in termen van compatibiliteit bestand . Veel programma's kunnen niet direct worden gekopieerd van de ene computer naar de andere , ongeacht het OS , en sommige programma's zijn geoptimaliseerd of alleen ontworpen voor een bepaald besturingssysteem . De meeste van uw media en document-bestanden kan echter gemakkelijk worden overgedragen van een pc naar een MacBook Pro . Wat je
Externe harde schijf , flash drive of een lege cd's /dvd's
Need Toon Meer Aanwijzingen
externe harde schijf /flash drive
1

Sluit de drive naar USB- poort van de PC . Wacht tot de computer naar de externe drive te herkennen .

Kopie 2 de bestanden naar de schijf . Klik met de rechtermuisknop op een map of groep van bestanden en klik op " Copy " ( of " Cut " als je wilt om ze te verwijderen van uw computer wanneer u de bestanden overzetten ) . Klik met de rechtermuisknop op de map externe schijf en klik op " Plakken " om de bestanden naar de schijf . Als alternatief kunt u gewoon sleep de bestanden naar de map in Windows Verkenner . Denk , het register of setup bestanden niet kopiëren ; installatiebestanden met de extensie EXE mag ook niet worden gekopieerd . De bestanden kopiëren naar de MacBook Pro zal waarschijnlijk geen problemen opleveren , maar ze zijn nutteloos op de computer zal zijn .

Wacht 3 voor de bestanden volledig over te dragen aan de externe schijf en veilig uit te werpen de externe drive van de PC . Dit kan gedaan worden door met de rechtermuisknop te klikken op de schijf in het venster van Windows Explorer te kiezen voor "Eject . "
4

Sluit de drive aan op de USB -poort van de MacBook Pro 's . Wacht tot de computer het station kan herkennen op het bureaublad .
5

Open het station in Finder . Sleep de bestanden op de schijf om de juiste documenten of media- mappen op uw MacBook Pro .
Lege cd's en dvd's
6

Plaats een lege cd of dvd in de pc . Een venster verschijnt automatisch met verschillende opties .
7

Selecteer " Burn bestanden naar dataschijf . " Een ander dialoogvenster verschijnt voor het branden van schijven opties . Voer een naam voor de schijf .

Klik 8 " Toon opmaakopties " en selecteer " Mastered . " Klik op " Next " om een lege schijf map te maken en te openen .
9

Open een nieuw venster van Windows Verkenner . Zoek de map of mappen met de bestanden die u wilt overbrengen naar de MacBook Pro . Probeer niet om , het register of setup bestanden branden op de schijf ; installatiebestanden met de extensie EXE mag ook niet worden gekopieerd . Als u de bestanden naar de MacBook Pro kopieert , zal je waarschijnlijk geen fouten optreden , maar de bestanden zal nutteloos op de computer te zijn .
10

Versleep deze bestanden naar de lege schijf map. De meeste lege cd's hebben een maximale grootte van ongeveer 700 megabytes , en de meeste dvd's hebben een gigabyte limiet 4 . Als u de capaciteit van de schijf hebben overschreden , moet u een aantal van de bestanden te verwijderen voordat u verder gaat .
11

Klik " Op schijf branden . " Wacht tot de bestanden worden gekopieerd naar de schijf en de disc uit het station wanneer het proces is voltooid .
12

Plaats de schijf in de MacBook Pro . Sleep de bestanden naar hun nieuwe bestemmingen in uw media of document mappen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een TB in Computer term…
·Hoe de cd - rom vervangen op e…
·Hoe kan ik een DVD naar een De…
·Hoe te berekenen Cache Hit Rat…
·Slow Stutter op een optisch st…
·Hoe Songs Clear Off van een cd…
·Hoe Set Up Cruzer Micro 2GB 
·Hoe maak je een slechte schijf…
·Wat is een microSD- Media Card…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3745 Driver Un…
·Hoe de Drum vervangen in de Konica Minol…
·Hoe kan ik een oude computer schoon 
·Hoe de BIOS-wachtwoord van een Sony Vaio…
·Hoe maak je een APC batterij testen 
·Hoe maak je een T23 Thinkpad Problemen 
·Hoe maak je een Linkstation Demonteer 
·Hoe de scherpte van de HP Scanjet 4850 V…
·Hoe maak je een draadloze computermuis F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com