Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Waarom heeft de schijfruimte Grow Bigger Nadat ik programma's te verwijderen ?
Wanneer u een programma installeert op een computer , slaat het systeem bestanden naar het programma op uw harde schijf draaien . Als u later het programma te verwijderen , deze opent beschikbare opslagruimte op de schijf als de computer wist de gegevens voor het programma . Verwijderen van programma's van uw computer kan de prestaties van uw systeem te verbeteren , afhankelijk van hoeveel vrije schijfruimte je hebt op de computer en hoe groot het verwijderde programma was . Soorten gegevensopslag

Computer opslagruimte
is ofwel vluchtig of niet-vluchtig . Vluchtig geheugen elektriciteit nodig om informatie te bewaren terwijl niet - vluchtig geheugen heeft geen elektriciteit nodig en kan informatie opslaan voor langere tijd . Voorbeelden van vluchtige geheugen omvatten random access memory ( RAM ) en voorbeelden van niet - vluchtig geheugen omvatten floppy disks , flash drives en standaard harde schijven . Computers vereisen beide typen geheugen om goed te functioneren . Meestal vluchtig geheugen verwerkt informatie sneller .
Meetgegevens

gegevens
is onderverdeeld in kleine stukjes informatie genoemd bytes . Een byte is een segment van numerieke data bestaande bit of aan /uit schakelaars die opdracht de computer . 1000 bytes opslagruimte schijf is een kilobyte aan informatie . Naar aanleiding van dat is een megabyte , die bestaat uit ongeveer 1000 kilobytes , dan is een gigabyte ( 1000 megabyte ) en een terabyte ( 1000 gigabyte ) .
Invloed van schijfruimte op de computer snelheid < br >

Terwijl een combinatie van variabelen bepalen de snelheid van een computer , de hoeveelheid schijfruimte speelt een vitale rol in de totale snelheid van de computer ook. Wanneer een computer slaat gegevens op een harde schijf , het bespaart het sporadisch waar het kan ruimte te vinden . Als de harde schijf heeft weinig ruimte , moet de computer meer tijd doorbrengen op zoek naar opslagruimte om programma's op te slaan of op zoek naar stukjes informatie die nodig is om een programma uit te voeren of een bestand openen .
Defragmenteren Computer Schijven < br >

harde schijf ruimte te vergroten en de snelheid van uw computer , kunt u uw harde schijf te defragmenteren . Het defragmenteren van de harde schijf reorganiseert de fragmenten van de informatie op uw harde schijf , waardoor het makkelijker voor de computer om stukjes informatie vinden voor bestanden en programma's . Defragmenteren van een schijf kunnen andere voordelen als goed , zoals het verhogen van de levensduur van een harde schijf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Exponenten Enter op de …
·Pentium D Vs . Core 2 Duo Benc…
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe te verwijderen van de Cruz…
·Parallel Vs . Serial Processin…
·Hoe te herstellen SD Pictures 
·Hoe kan ik een vergeten in een…
·Hoe je Soort My Passport voor …
·Hoe kan ik een NTFS- harde sch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe inktcartridges Refill en Reset de Ch…
·DIY Laptop Padding 
·Hoe Hook Up een Canyon Webcam 
·How to: DSN Call 
·Hoe te printen op A3- papier 
·Hoe de QOS Pas in een Netgear DGN3500 
·Hoe Fly Fusion Works 
·Hoe maak je een Superscript Invoegen 
·Hoe kan ik een dvd- drive verwijderen va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com