Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe veilig Gooi een oude computer
In november 2010 , technologie onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat de verkoop van personal computers zou bereiken 409 miljoen in 2011 . Computers worden steeds meer kosten-effectief te vervangen, maar die oude computers kunnen niet exact worden met de reguliere prullenbak gegooid . Volgens de Mississippi Department of Environmental Quality , computerhardware bevat gevaarlijke stoffen zoals lood , nikkel en kwik die speciale behandeling nodig hebben om het milieu te beschermen . Bovendien moet de persoonlijke informatie die zich op uw computer eerst worden verwijderd om uw identiteit te beschermen . Om veilig te verwijderen van een oude computer , kunt u kiezen tussen doneren of recycling . In beide gevallen kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat u voor uw bijdrage aan het milieu te beschermen en uw financiële en persoonlijke gegevens veilig zijn . Wat je nodig hebt
A (werk ) computer
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back -up en wissen van uw harde schijf . Of u nu kiest om te recyclen of te doneren uw computer , moet u uw harde schijf opruimen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens om uw identiteit veilig te houden . Gebruik een externe harde schijf , CD of USB rijden om een ​​back- up van een van uw informatie op uw oude computer en overzetten naar uw nieuwe computer .

Installeer een programma dat kan ' vegen ' of wissen van uw harde schijf . Als u uw harde schijf af te vegen je permanent verwijderen van alle informatie die je hebt opgeslagen op het. Het programma zal uw bestanden , internetgeschiedenis , cookies en andere gegevens op de harde schijf te verwijderen . U kunt ook verwijderen van uw harde schijf uit de oude computer , etiket en op te slaan . Kopen van 2

Doneer uw oude computer als het minder dan vijf jaar oud en in werkende staat . Contact met scholen en non - profit organisaties in uw regio te vinden of ze accepteren computer donaties en zo ja , te identificeren aan hun eisen . Tech Soup suggereert houden van uw besturingssysteem op de computer en het verstrekken van de faciliteit met de oorspronkelijke software en documentatie .
3

Neem de computer naar een plaatselijke recyclingbedrijf als donatie is geen optie . Omdat computers bevatten gevaarlijke stoffen alleen gekwalificeerde elektronica recycling centra zijn in staat om veilig te ontdoen van hen. Bekijk ook de Electronics Recycling Directory aan een erkende verwerker vinden in uw regio . U kunt ook kijken naar elektronica winkels en fabrikanten zoals Best Buy , kan Apple , HP en Dell die recycling diensten aan te bieden en zelfs uw oude computer over te nemen als onderdeel van een trade -in programma .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe zet ik het programma van e…
·Hoe de stuurprogramma's voor d…
·Hoe je het geheugen wissen op …
·Wat zijn CD Branders ? 
·Hoe je de harde schijf te verw…
·De externe HD zal niet opdagen…
·Hoe maak je een Genius MousePe…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Wat is een LSI Chip Set 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Canon printer schoon 
·Hoe Hook Up een Surround Sound System me…
·Hoe de Dell M1004 fout bericht te verwij…
·Hoe maak je een Mac Hook Up naar de tv e…
·Hoe te starten vanaf een USB externe har…
·Hoe verander ik mijn Cooling Fan Temps 
·Hoe kan ik drivers voor een grafische ka…
·Hoe te EB1006 Upgrade Geheugen installer…
·Hoe maak je een Hi - Speed ​​USB Host Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com