Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een computer verkopen
Voor veel mensen , kan een computer bijna een verlengstuk van zichzelf te zijn . Wanneer het tijd is voor u om het te vervangen , echter, kunt u uw oude computer in staat stellen om een ​​nieuw leven te vinden - en een liefdevol thuis - met een nieuwe eigenaar . Een computer verkopen is vrij eenvoudig en kan met slechts een bescheiden begrip van computers . Wat je
Computer Behoefte om
verkopen Toon Meer Aanwijzingen
Verkoop een computer
1

Wees goed geïnformeerd over de computer . Terwijl een geavanceerde kennis van computer operatie is zeker niet nodig om een ​​computer verkopen basisgegevens over de mogelijkheden van de machine noodzakelijk . Details zoals de snelheid van de processor , harde schijf capaciteit en de hoeveelheid geheugen ( RAM ) zijn essentieel voor de verkoop van de computer , en de extra details zoals het aantal poorten en videokaart type kan maken verkoop van de computer eenvoudiger . Kopen van 2

Stel een realistische prijs . Bij de verkoop van een nieuwe computer , is het vaak verleidelijk om een prijs af van het oorspronkelijke kostprijs van de machine in te stellen. Omdat de technologie evolueert zeer snel , hoewel, en de prijzen dalen net zo snel ( een fenomeen dat bekend staat als de Wet van Moore ) , is de kans groot dat de computer zal verkopen voor veel minder dan de oorspronkelijke prijs . Vóór het instellen van een prijs , een idee krijgen van wat computers met gelijkaardige specificaties zijn verkocht voor door te bladeren plaatselijke rubrieksadvertenties . Stel vervolgens de vraagprijs dienovereenkomstig .
3

Het schoonmaken van de harde schijf . Veel mensen slaan items op een computer die ze waarschijnlijk nooit zou delen met anderen . Persoonsgegevens variërend van financiële informatie aan sofi-nummers te pikante foto's moeten worden geschrapt , en de veilige verwijdering toepassingen zoals SDelete of Active @ Delete zal zorgen voor de gevoelige gegevens wordt niet hersteld . Voor echte gemoedsrust , formaat harde schijf en opnieuw installeren van het besturingssysteem van de computer .

Plaats 4 een advertentie . Lokale advertenties zijn vaak een uitstekende bron voor de verkoop van computers , en prijsbewuste consumenten veelvuldig doorbladeren deze advertenties . Online geclassificeerde sites zoals Craigslist kan ook een hulpmiddel zijn , en deze sites hebben het voordeel dat ze worden bezocht door mensen die al enige vertrouwdheid met computers . Sommige mensen liever verkopen van computers via veilingen , live of online , maar deze locaties kan produceren een aantal onverwachte prijsschommelingen .

Ship 5 of leveren de computer . Na het verstrekken van informatie aan potentiële kopers en het beantwoorden van vragen over de computer te koop , de meeste verkopers uiteindelijk vinden een nieuw thuis voor hun machines . Indien de koper is lokaal , gewoon een plek en tijd om daarvan te dragen , neem dan de computer ( en eventuele randapparatuur zoals het toetsenbord en de muis ) aan de koper om de aankoop te voltooien . Indien de koper is niet lokaal , verzamel betaling via een gerenommeerde payment processor , doos van de computer met voldoende vulling en het schip van de machine aan de nieuwe eigenaar met behulp van een koeriersdienst zoals UPS , FedEx of de US Postal Service .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te wijzigen van een Dell M…
·Hoe de ingebouwde microfoon op…
·Memorex 3202 Voeding 
·Hoe vindt u uw I /O Magic Pass…
·Hoe je HDD schrijfsnelheid Tes…
·Hoe kan ik een dvd Met behulp …
·Hoe maak je een Bootable Firef…
·Hoe je IDE schijven Kopiëren …
·Hoe maak je een Micro USB-kabe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe voor te bereiden voor Thin Client 
·Hoe te gebruiken Memtest86 & BIOS 
·Hoe te Audio Hardware installeren 
·De HP LaserJet 4200 printer werd uitgebr…
·Wat is een EPD -apparaat op een Gateway …
·Verschillen tussen een Transfer-kabel en…
·Ingrediënten in Computer Ink 
·Hoe te Apps opslaan op een SD -kaart 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com