Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een PC- geluidskaart Vervang
Audio is een belangrijk onderdeel van veel van de taken die plaatsvinden op een computer , zoals het afspelen van video , spraakoproepen en gaming . Als u niet tevreden bent met de prestaties van uw computer in een van deze taken , ter vervanging van de geluidskaart is een eenvoudige manier om de geluidskwaliteit te verbeteren . Het vervangen van de geluidskaart van de computer kan leiden tot duidelijkere audio of voeg ondersteuning voor een nieuwe functie , zoals surround sound . Vereisten Hardware

Vóór de aankoop van een nieuwe geluidskaart , controleert u de mogelijkheden van het moederbord van de computer om te bepalen welke soorten add-on kaarten ondersteunt . U kunt deze informatie verkrijgen bij de handleiding die bij het ​​moederbord of de computer of de website van de fabrikant van de computer . Meest recente moederborden ondersteunen PCI Express -kaarten , terwijl oudere moederborden gebruiken PCI-kaarten . Als alternatief, als uw computer over een vrije USB- of IEEE 1394-poort , kunt u een externe audio- apparaat aan te schaffen . Terwijl externe apparaten zijn soms duurder dan interne geluidskaarten , ze kunnen ook gemakkelijk worden verplaatst van de ene naar de andere computer .
Functievereisten

Na afwikkeling op een soort geluidskaart , overwegen wat functies die u nodig de nieuwe kaart te hebben . Enkele van de functies die beschikbaar zijn in de moderne geluidskaarten bevatten surround audio , gesimuleerde milieu- effecten voor games , ruisonderdrukking voor spraakoproepen , draadloze compatibiliteit speaker en ondersteuning voor home theater standaarden zoals THX en Dolby Digital .

vervangen van de geluidskaart

voordat u de computer opent , sluit het af , verwijder elke kabel en plaats de computer op een stevige ondergrond . U kunt sommige typen computers te openen zonder gereedschap , op zoek naar een hendel of knop om dit te bevestigen . Anders , verwijder de schroeven van het zijpaneel van de computer op zijn plaats en schuif het paneel los . Raak een metalen voorwerp of draag een antistatische polsband om statische electriciteit te elimineren , zodat het niet de interne onderdelen van de computer beschadigen . Eenmaal binnen in de computer , het identificeren van de originele geluidskaart door het lokaliseren van de uitbreidingskaart met audio input /output aansluitingen aan de achterkant . Als u een kabel -cd van uw computer of dvd-station aansluit op de geluidskaart vinden , koppel het los van de oorspronkelijke geluidskaart en vergeet niet aan te sluiten op de nieuwe voordat het sluiten van de computer . Na het verwijderen van de schroef waarmee de geluidskaart op de computer chassis , kunt u deze vervangen door voorzichtig te tillen uit de computer , waardoor de nieuwe geluidskaart in het lege uitbreidingsslot en het vervangen van de schroef . Na terugkomst van de computer naar de oorspronkelijke locatie , plaatst u de bijgeleverde cd - rom en volg de aanwijzingen op het scherm om de stuurprogramma's en andere software voor de geluidskaart te installeren .
Geïntegreerde audio
< br

Veel moderne computers > heb geen standalone geluidskaarten . In plaats daarvan , hebben de moederborden in deze computers chips die geluid produceren geïntegreerd . Omdat deze chips niet kan worden verwijderd , is het technisch niet mogelijk om de geluidskaart te vervangen in zo'n computer . U kunt echter nog steeds een geluidskaart of externe audio- apparaat te installeren . Na dit te doen , kunt u de geïntegreerde audio chip van het Windows Apparaatbeheer of het moederbord hulpprogramma uitschakelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te solderen een chip 
·Hoe te schermen op Iogear Kvm …
·Hoe te Connect VGA naar S - Vi…
·Hoe maak je een Windows XP Rec…
·Hoe te loggen op een D - Link …
·Wat is een Magic Memory Stick …
·Hoe maak je een webcam op een …
·Herconfigureerbare Computing T…
·Hoe de Windows Home Server Kri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Enveloppen op een Deskjet 45…
·Hoe kan ik een mailbox maken in Exchange…
·Hoe maak je verbinding een Desktop HD na…
·Hoe doe ik Refill een DeskJet 930C ? 
·Hoe maak je opstarten met een USB 2.0 ex…
·Hoe de HP Notebook Battery Return on Rec…
·Hoe maak je een 6200 PCI videokaart inst…
·Hoe maak je een opgenomen video wissen v…
·Inzicht USB Flash Drives 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com