Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een XBox 360 Power Supply Vervang
dit artikel ziet u hoe u een Xbox 360 voeding te vervangen . Deze stappen zijn handig als uw voeding los is gekomen ; uw stekker is rafelig , splitsen of beschadigd , of als uw voeding is gestopt met werken . Tijdens dit proces zal u uw machine te openen , verwijder de DVD drive en harde schijf , dan is vervanging van uw voeding . Als u een andere onderdelen van je Xbox te vervangen , zou dit een goed moment om dat te doen ook. Wat je nodig hebt
Torx 10 screwdriverTorx 20 screwdriverESD mat en pols strap1.0 - 1.1 Consoles gebruiken AT -connector , met een rij van pins1.2 - 1.5 Consoles gebruiken ATX -connector , met twee rijen van pinnen

Toon Meer Aanwijzingen
vervanging van uw voeding

Plaats 1 uw elektrostatische ontlading mat , of ESD mat , op uw werktafel en sluit uw ESD polsband aan. Dit houdt je geaard tijdens het reparatieproces , ervoor te zorgen dat u niet uw machine beschadigen met de natuurlijke opbouw van statische elektriciteit in uw lichaam . Kopen van 2

Zet je Xbox ondersteboven . Er zijn vier schroeven onder de rubberen voetjes van het apparaat . Verwijder eerst de rubberen voetjes . Gebruik dan je Torx 20 schroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Verwijder ook de twee schroeven onder het serienummer sticker en een onder de Microsoft garantie sticker .
3

Draai de Xbox dan voorzichtig en til de bovenkant van de machine . Je zal nu in staat zijn om de ingewanden van de machine zien .
4

u de IDE-kabel te zien , of Integrated Drive Electronics kabel, bevestigd aan de harde schijf . Verwijder de IDE-kabel . Je hebt nu toegang tot een Torx 10 schroef die u zal verwijderen . Verwijder de vaste schijf voedingskabel , til de kunststof harde schijf lade om het station te verwijderen .
5

Verwijder de twee Torx 10 schroeven van de zijkanten van de lade DVD-station . Verwijder de DVD IDE-kabel . Verwijder de DVD drive van de machine . Bij het optillen van de DVD drive , verwijder de gele voedingskabel , zorg ervoor om het te doen voorzichtig niet te breken .
6

Nu , kunt u toegang krijgen tot het moederbord van de machine . Vind de voedingseenheid naar de achterkant van de machine . Bij werkzaamheden aan de stroomvoorziening , verwijder uw ESD bandje . Zelfs wanneer de machine niet is aangesloten , zal de stroomvoorziening van een lading vast te houden . Verwijder de belangrijkste power connector van de voeding of PSU , van het moederbord . Dit zal nu laten los eventuele restlading van de PSU . Verwijder de twee Torx- schroeven van de hoeken van de voeding en til het op. Vervang de oude voeding met je nieuwe voeding. Vervang alle Xbox elementen en test de stroomvoorziening .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een LEGO Mindstorm…
·Hoe schoon een Tandberg LTO - …
·Hoe kan ik interne SATA Wijzig…
·How to Set Up een computer KVM…
·Over harde schijf herstel 
·Gateway Sata harde schijf verv…
·Soorten Hard Drive Failure 
·Hulp op Verloren bestanden her…
·Hoe Vergelijk een Pentium 4 3,…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Betrouwbare Printer Memory 
·Packard Bell Imax 3515 Specificaties 
·Hoe je dode computer Batterijen Fix 
·Hoe de Wallpaper wijzigen op een Toshiba…
·Hoe om te multitasken op de iPad 
·Hoe maak je een Lexmark T642 Problemen 
·Hoe de BIOS-wachtwoord wissen op PCG - S…
·Hoe te Compaq Armada Battery Vervang 
·De geschiedenis van de Robotica 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com