Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om te profiteren van een Dual Core Processor
Conventionele wijsheid zegt twee hoofden zijn beter dan een . Door die logica , een computer met een dual core , of in een zin twee hersenen , moet beter zijn dan die oude single-core relikwieën zijn. Helaas , een van die twee hersenen is meestal in slaap . De twee cores van de processor kan in parallel ( multithreading ) werken aan groot effect , als alleen de software in gebruik is op het moment dat werd geschreven om te profiteren van die functionaliteit . Terwijl u zitten en wachten op nieuwe software met multithreading vermogen, er zijn een paar dingen die je kunt doen om te profiteren van beide kernen . Wat je nodig hebt
Dual - core computer
Multithreaded software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik software die al multithreading mogelijkheden . Het verbeteren of aanpassen van bestaande software om te profiteren van die mogelijkheid er gebeurt op de ontwikkelaar kant , niet met de eindgebruiker . Update naar nieuwe versies van uw oude software wanneer deze beschikbaar komen . Kopen van 2

Upgrade uw besturingssysteem. Zelfs als uw gekozen software is tot dusver niet in staat om multithreaded , uw besturingssysteem is in staat om meerdere threads te beheren wereldwijd . Het heet thread - level parallellisme . Als u werkt met verschillende single- thread programma's, van Windows XP op , kan het besturingssysteem de afzonderlijke taken te optimaliseren door middel TLP . Als u een browser te openen , je speelt een spel en er is een virus scanner lopen , TLP ontsluitende laat het OS om die taken te beheren door beide cores , het maximaliseren van de bandbreedte op twee afzonderlijke FSB .
Goedkope 3

Check een actuele lijst van software die in staat is multithread voordat je koopt . Makers van resource - intensieve programma's waren de eerste om te springen aan boord , omdat ze profiteren het meest van de nieuwere mogelijkheden . Grafisch ontwerp, video-en audiobewerking en computer - aided tekenprogramma's snelden allen multithreaded versies op de markt , en spelletjes doen hetzelfde .

Contact meerdere makers van het type software u nodig hebt 4 en kan willen te kopen . Vraag hen rechtstreeks als hun product kunnen multithreaded , en zo niet , vragen wat hun plannen zijn voor de uitvoering van dat vermogen . Gebruik dit als een criterium in uw besluitvorming .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe vindt u de echte HD Serien…
·Hoe maak je verbinding PC Fans…
·Hoe maak je een Device Error F…
·Hoe te Overclock een Lenovo 30…
·Hoe te gebruiken Bread Boards 
·Hoe de overdracht van bestande…
·Hoe maak je een MPP bestand te…
·Mijn GFX Card Is Oververhittin…
·Hoe je Soort My Passport voor …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Sonic RecordNow Dual Lay…
·Hoe kan ik een Hot Folder op een Mac Mak…
·Hoe maak je een microfoon headset comput…
·Hoe te wisselspanningadapters repareren 
·Hoe te Overclock een Asus A8N 
·Hoe je foto's scannen naar e-mail als Bi…
·Hoe maak je een moederbord in een Dell G…
·Hoe te optimaliseren en ontgrendelen van…
·Hoe de onderdelen voor een Pavilion ZE49…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com