Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
DIY Internet Signal Booster
Er zijn verschillende manieren om uw internet signaal te versterken , afhankelijk van hoeveel van een boost je nodig hebt en wat je beperkingen zijn . U kunt effectiever firmware te downloaden , plaats uw draadloze router effectiever en zelfs een antenne voor uw router te maken . Elk van deze stappen is vrij eenvoudig en bijzonder deskundigheid is vereist. Firmware

Als je weet wat firmware u gebruikt om uw draadloze router te ondersteunen , kunt u controleren om te zien of er upgrades beschikbaar online .

Voor een aantal grote merken van draadloze routers , Lifehacker.com beveelt firmware bestempeld DD - WRT v23 SP1 . Zodra u de firmware hebt geïnstalleerd , kunt u naar het tabblad " Wireless " en vervolgens naar " Geavanceerde instellingen . " Vervolgens , verhoging van de " Xmit macht" tot ongeveer 70 , en klik op " instellingen opslaan . " Dit verhoogt het signaal van uw router . Er zijn hogere instellingen , maar als je ze gebruikt u misschien uw router oververhit raken , riskeren schade .
Router Plaatsing

Aangezien draadloze routers verliezen signaalsterkte wanneer het signaal te reizen door vloeren en muren , moet u de router op een plaats waar het is om te reizen via zo weinig mogelijk obstakels op uw computer te bereiken . Een effectieve truc is om uw router te monteren op de muur in plaats van deze op een plank of een bureau , want dit vergroot de afstand tussen de router en de eventuele interferentie met uw computer .
antennes

Er zijn tal van signaal - het stimuleren van antennes voor uw draadloze router op de markt , maar je kunt een vergelijkbaar effect te krijgen thuis . Een eenvoudige aanpak is om je draadloze router plaatsen in een metalen keuken zeef .

Als dat niet werkt , kunt u een " cantenna " met behulp van een kopje koffie maken kan, koperdraad en een pigtail kabel met een mannelijke N - connector en een vrouwelijke N - connector . Kies de meest vloeiende metalen koffie kan je kunt vinden , en boor een gat in de zijkant van de bus voor de mannelijke N - connector . Vervolgens , insert en soldeer over een one - inch stuk van 12 - gauge koperdraad in de vrouwelijke N - connector om te dienen als het aangedreven element of radiator . De draad kant gaat binnen in de kan.

Solder
de N - connector assembly die u in het blik . Maak dan het mannelijke uiteinde van de N - connector pigtail kabel aan de vrouwelijke N - connector panel mount die u hebt gemaakt op het blik . Gebruik het andere uiteinde op de " cantenna " in uw draadloze netwerkkaart antennes jack plug .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Veel nieuwere HP desktop compu…
·Hoe maak je een opstartbare cd…
·Hoe verzorg ik van Hard - Disk…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Hoe maak je een tweede interne…
·Wat zijn de nadelen van Videoc…
·Hoe maak je een Mini CD Gebrui…
·Hoe de Casio FX - 991ES Gebrui…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Internet- verbi…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe het internet te gebruiken met een iP…
Hoe kan ik verbinding mijn iPad met het …
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
Hoe werkt de iPad verbinding met het int…
Hoe maak je een iPad Houd Van Dalen een …
  Hardware Articles
·Wat is DVI - D Video 
·Wat is Hyper CD -technologie? 
·Cruzer Micro USB Gebruiksaanwijzing 
·Hoe te FTP-toegang tot mijn server Van S…
·Hoe geld te besparen op inktcartridges 
·Hoe een goede , goedkope gaming computer…
·Refill Instructies voor een HP21 
·Hoe maak je een cd Setup op een Asus M2N…
·Wat is de pin-out van beide uiteinden va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com