Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe werkt een Internet Phone Werk
? Internet telefoons , ook wel bekend als VoIP -telefoons , het gebruik van een bepaalde dienst die bekend staat als Voice over Internet Protocol . Ze vaak aansluiten op een internetverbinding thuis . Ze werken net als elke andere telefoon , behalve dat ze geen signalen niet doorgeven aan uw lokale telefoonmaatschappij , maar via het internet . Internet telefoons kunnen worden gebruikt om regelmatig telefoons zolang uw VoIP-provider laat noemen . Hoe ze werken

Een Internet telefoon zendt een signaal van uw router thuis , die stuurt je signaal naar switch uw Internet serviceprovider. De schakelaar routeert dan uw signaal naar de bestemming , die vaak is de router van uw VoIP-provider . Vanaf daar is het verzoek om een oproep gedaan en de router zal bepalen welke overschakelen naar uw signaal te sturen naar . Als u belt een Amerikaanse vaste lijn , bijvoorbeeld router van uw VoIP -service zal de oproep verzoek om haar telefooncentrale in de Verenigde Staten te sturen . Als u belt een andere gebruiker van uw VoIP -service , soms de VoIP- router zal route uw signaal rechtstreeks naar de ontvanger , omdat het een Internet - naar - internet telefoongesprek .
Benodigde apparatuur

Als u nog niet hebt gedaan, moet u een router te kopen om een internet- telefoon toe te voegen aan uw internetverbinding . Als u alleen een modem hebt , is er geen ruimte voor uw telefoon aan te sluiten . Afhankelijk van uw VoIP-service , moet u een VoIP-adapter kopen van hen en gebruik uw gewone telefoon naar telefoon te plaatsen. Internet telefoon bedrijf Vonage , bijvoorbeeld , maakt u een telefoon adapter te kopen , zodat je een gewone telefoon kunt koppelen aan het te bellen .
Voordelen

Met een internet- telefoon , hoeft u niet uw computer nodig om te bellen via VoIP . U kunt gewoon de telefoon gebruiken als elke andere telefoon , zolang uw router en modem zijn ingeschakeld . U kunt veel dingen op uw internet telefoon die niet beschikbaar zijn via uw traditionele telefoon bedrijf , zoals bellen buiten uw land zonder extra kosten te doen. Een ander voordeel is dat je niet vastzit aan een plek als je wilt bellen . U kunt bellen via uw Internet- telefoon vanaf elke locatie .
Overwegingen

Wees ervan bewust dat als u uw vaste lijn vervangen door een VoIP-service , zult u niet in staat zijn om noodoproepen . Je zal ook niet de mogelijkheid om te bellen tijdens een stroomstoring te maken . Als je van plan bent om uw vaste dienst met VoIP te vervangen , overweeg dan om een mobiele telefoon als je niet al een hebt . U kunt een pre-paid mobiele telefoon te krijgen voor noodoproepen .
Kosten Van VoIP diensten

De meeste VoIP -diensten
brengt u een eenvoudige flat fee per maand voor een bepaalde roeping plan. Je moet extra betalen voor alle oproepen die u maakt die buiten de dekking van het plan . Zorg ervoor dat u elk detail van uw plan om ervoor te zorgen dat u niet eindigen met onverwachte kosten te lezen . Sommige VoIP-diensten betaalt u met de minuut van gebruik , terwijl anderen bieden diverse plannen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Westell 327W V…
·Om te lezen hoe een Lexar SD g…
·Hoe maak je een Song opslaan n…
·Hoe Hook DVI naar VGA 
·Hoe maak je een computer oplos…
·Hoe te eSATA schijven gebruike…
·Externe Harde Schijven Vs . In…
·Hoe maak je een VoIP -adapter …
·Toepassingen van Mylar 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te schrijven voor een CompactFlash-k…
·Hoe maak je een piano toetsenbord gebrui…
·Technische informatie over een Power ada…
·Hoe installeer ik een CD-R RW Drive ? 
·Hoe de Faceplate Get Off van een Ti - 84…
·Hoe te ACPI BIOS Verplaatsen naar MPS in…
·Hoe USB 2 poorten Activeer 
·Hoe te Apps Stap op de Archos Thuis Tabl…
·Wat is het verschil tussen SATA en IDE H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com