Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een RealTime Embedded System Met behulp van UML ontwerp
Als real - time embedded systemen complexer werd en software gevorderd van gestructureerd programmeren tot objectoriëntatie , werden nieuwe modeling tools die nodig zijn , volgens Embedded.com . Unified Modeling Language ( UML ) is ontwikkeld als antwoord op de behoefte aan een gestandaardiseerde object modelleertaal . UML kan worden aangepast aan een verscheidenheid van real -time systemen te ontwerpen , van kleine 8 - bits microcontroller systemen om grote multi - processor netwerksystemen . UML bevat functies voor het modelleren van functionaliteit , voorwerpen , staten , design patterns en uitbreidingsmogelijkheden . Wat je
Probleemstelling en gebruikerseisen voor het systeem dat u zal worden ontwerpen .
UML Software Modeling Tool ( optioneel ) nodig
Toon Meer Aanwijzingen
1

Analyseer systeemvereisten . Identificeer wat het embedded systeem u het ontwerpen behoeften te bereiken en welke beperkingen het zal opereren onder . Beperkingen in een real-time embedded systeem omvatten doorgaans tijd , geheugencapaciteit en processor doorzet . Uw probleemstelling en de behoeften van de gebruikers zijn de input voor deze stap . De output van deze stap zal een set van systeem eisen die beschrijven wat het systeem doet zijn en kunnen ook partitie de eisen tussen hardware en software . Kopen van 2

Ontwikkelen use cases . Met uw systeem eisen als uitgangspunt , te ontwikkelen door gebruik gevallen dat de behoeften te dekken . Use cases illustreren de communicatie tussen een embedded real - time systeem en externe actoren . Gebruik gevallen voor real - time systemen ook timing en synchronisatie eisen definiëren .
3

Define object structuur . Zodra de use cases zijn gedefinieerd , kan het object structuur worden gedefinieerd . Het object structuur van een real -time embedded systeem omvat het definiëren van het object klassen en de data elk object klasse zal bevatten . Klassendiagrammen en objectdiagrammen kunnen worden gebruikt om de objectstructuur modelleren . Volgens ObjectMentor.com , class diagrammen illustreren de attributen , operaties en relaties van een klasse naar andere klassen .
4

Define object gedrag. De objecten in de objectstructuur ontwerp hebben gedragingen die overeenkomen met de functionaliteit die nodig is voor de gebruiker profielen. Object gedrag kan worden gemodelleerd door middel van state charts , sequence diagrammen en samenwerking diagrammen .

Design 5 een architectuur . Een architectuur voor een real-time embedded systeem omvat zowel fysieke als software aspecten . Architecturen ontwerpen hoog niveau dat de hardware en software systemen als geheel omvatten . Fysieke architectuur kan worden gemodelleerd met behulp van de inzet schema . Software-architectuur kan worden gemodelleerd met behulp van design patterns . Het object structuur en het gedrag dat in de vorige stappen worden gebruikt als input voor designvof de software architectuur .
6

Voer mechanistische ontwerp . Mechanistische ontwerp omvat met klasse en object diagrammen om de samenwerking tussen het gedrag van kleine groepen van klassen of objecten vertegenwoordigen .
7

Voer gedetailleerd ontwerp . De gedetailleerde gedrag en de structuur van de individuele object klassen is gedefinieerd tijdens de gedetailleerde ontwerpfase . Het gedetailleerde ontwerp wordt gebruikt om de code voor de real - time embedded software te schrijven .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Memory Voeg toe aan een De…
·Hoe de bedrading op een Logite…
·Hoe USB -poorten in Windows XP…
·Hoe Fix een gebroken microSD 
·Hoe maak je verbinding een Alt…
·Hoe de niet-toegewezen partiti…
·Verschillende manieren van bac…
·Hoe maak je een Memory Stick P…
·Hoe te veranderen van FAT32 na…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·iPad Video File Maten 
·Wat is een Utility Display Driver ? 
·Hoe toegang Phoenix BIOS 
·Mijn laptop is traag laden van applicati…
·Hoe u uw oude laptop converteren naar Wi…
·Hoe maak je een scharnier Draai op een H…
·De beste Winkelen Sites voor Laptop Comp…
·Hoe zien of een computer heeft een Dual …
·De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com