Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
VoIP- Fax Issues
Commercial Voice over Internet Protocol ( VoIP ) -service providers begon te woekeren in 2004 . Ze verbeterde diensten zo snel dat in 2009 , reeds VoIP Forbes magazine als een van de meest essentiële technologieën voor het moderne bedrijfsleven . Ze hebben een eenvoudig te gebruiken, betrouwbare en goedkoper alternatief voor de gebruikelijke telefoon -diensten geworden . Dat is , totdat u een fax te verzenden . Het faxtoestel is ontworpen om te werken over oude analoge telefoonnetwerken . Faxen via VoIP is heel goed mogelijk , maar het heeft een paar problemen die je zult moeten behandelen . Lagere Baud Rate

In VoIP , zijn menselijke stemmen en andere geluiden omgezet door een Analoge Telefoon Adapter ( ATA ) in digitale signalen die aan een ontvangende locatie via het internet worden verzonden . Echter , in vergelijking met fax , VoIP daadwerkelijk gebruik maakt van een lagere baudrate of rate verzonden signalen - ongeveer 9.600 per seconde . De nieuwste faxapparaten neiging om data te verzenden met snelheden hoger dan dit. Vanwege de verschillen in snelheden , wordt verzonden gegevens beschadigd raken of verloren . Vaak , wanneer een faxapparaat zintuigen dat sommige gegevens verloren is gegaan , stopt het automatisch verzenden .

Een oplossing
hiervoor is om de baudrate van uw fax te verlagen tot 9600 , maar niet elke faxapparaat handleiding biedt instructies over hoe te vertragen haar baudrate .
VoIP extra Noise

VoIP
heeft vaak wat extra geluidsoverlast ervaren , als gevolg van incidentele instabiliteiten in Internet- breedbandverbindingen . Het is misschien aanvaardbaar voor het menselijk oor , maar het is genoeg om automatisch stoppen of opnieuw verzenden van een fax .

De nieuwste faxapparaten hebben wat heet een Error Correction Mode ( ECM ) , die ontvangen frames analyseert genoemd voor elke beschadigde gegevens . VoIP ruis of een slechte signaalsterkte zal leiden tot een deel van een faxbericht te worden verloren , en de ECM zal een " opnieuw verzenden " -signaal te activeren . De verzendende faxapparaat zal houden opnieuw overdragen totdat uw fax poging wordt geacht een communicatiefout . Om dit probleem te voorkomen , simpelweg ECM uw faxmachine 's uitschakelen . In het geval u geen instructies over hoe dit te doen in de handleiding van uw apparaat te vinden , kunt u instructies voor een aantal van de meer populaire faxmodellen op websites als VoipMechanic vinden .
Proper codec

Zorg ervoor dat uw Internet Service Provider ( ISP ) in staat is om de juiste codec of het signaal decoderen van het programma in de eerste plaats te ondersteunen . De juiste audio- codec is T.38 , een standaard fax relay methode ontworpen om faxen via VoIP met meer details .

Controleer ook of uw VoIP- verbinding zelf is ingesteld op een niet-gecomprimeerde codec genaamd G711 . Veel VoIP- providers maken gebruik van een instelling " Bandwidth Saver " of compressie codec zoals G729 , die ervoor zorgt dat uw faxen mislukken . Als u geen toegang hebt tot het wijzigen van deze instelling te hebben , zult u uw VoIP-provider vragen om het voor u te veranderen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een WebCam Problem…
·Hoe kan ik een ISO multisessie…
·Hoe je alles uit uw computer s…
·Hoe maak je een VGA-poort op e…
·Wat uw faxen behoeften , is he…
·Hoe maak je een SD-kaart omzet…
·Hoe maak je een Sandisk Ultra …
·Hoe om ruimte vrij te maken op…
·Hoe maak ik een herstel-cd voo…
  Related Articles
Hoe maak je een faxnummer voor uw iPad 
Sound Card Issues 
MSI 790X - G45 Geluidskaart Issues 
Wat is een Fax Server ? 
Fax Server Features 
Hoe maak je een Windows Fax Server Setup…
Hoe kan ik een fax opslaan naar een Serv…
Hoe kan ik een fax -server configureren 
Hoe maak je een document vanaf een pc ve…
  Hardware Articles
·Hoe te Airplay Get to Work 
·Hoe de Dual Cradle Desktop Lader voor de…
·Hoe Hook Up een laptop op een tv -tuner …
·Hoe kan ik een printer Problemen met Biz…
·Hoe je S - Video activeren op Acer Lapto…
·Hoe te Shipping Labels laden in een prin…
·Hoe maak je een USB-printserver Zorg 
·Wat is een Contrast Ratio op een monitor…
·Hoe maak je een Maxtor harde schijf klik…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com