Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Technology Apply to Business Information Systems
Zaken informatiesystemen zijn de data management tools die alle gegevens die nodig zijn door een bedrijf te beheren . De meest gebruikte zakelijke informatie systemen zijn voorraadbeheer , verkoop- tracking en inkoop -en bestelsystemen . Een veel voorkomende toepassing van technologie om zakelijke informatiesystemen is als het automatiseert informatie overdracht naar bedrijfsinformatiesysteem . Wat je nodig hebt
Barcode-lezers
Computers
Radio frequency identification tags te
Toon Meer Aanwijzingen

Gebruik barcodelabels 1 bedrukt met werkvloer controle nummers . Print deze etiketten met uniek nummer en serienummer combinaties . Bevestig de etiketten op alle grondstoffen , kits en product in de inventaris. Opgezet barcode lezers op alle materiële ontvangst , verzending en materiaaltracering locaties . Gebruik barcode lezers om items als ze worden ontvangen , verwerkt en verzonden scannen. Automatiseren met barcode-lezers voorkomt menselijke fouten bij het ​​invoeren van gegevens . Kopen van 2

Combineer barcodelabels met radio frequency identification tags. RFID-tags kunnen inventaris te worden geteld door een radiofrequentie signaal met een lezing van hoeveel signalen werden ontvangen . Als elke RFID-tag wordt ook gemaakt met een unieke identifier , ontbreekt inventaris gevonden , zodra het signaal ligt en iemand wordt gestuurd om het te halen .
3

Voeg unieke RFID- strips aan elkaar kenteken werknemer . Deze technologie maakt het mogelijk badge lezers worden gebruikt als arbeids -tracking systemen. RFID-lezers gebonden aan de arbeidsmarkt volgen module in het bedrijfsinformatiesysteem kan het papier tijd -kaart en ponskaart gebruikt om de klok in en uit de installatie te elimineren .
4

Set up digitale camera's met plug - en - play verbindingen op alle inspectie- stations . Bij een defect product wordt gevonden , moet de kwaliteitsmedewerkers de camera gebruiken om een foto van het artikel te nemen . Ze kunnen dan meteen de afbeelding downloaden en toevoegen aan een probleem rapport of verslag van afwijkingen . De kwaliteit ingenieur ontvangt dan het verslag , samen met een foto van het probleem . Dit versnelt de diagnose van het probleem en verbetert de communicatie met betrekking tot het gebrek.
5

Place computers en beeldschermen op werkstations voor montage en kwaliteitscontrole stations . Ingang worden alle tekeningen , testprocedures en montage -instructies in een data library . Zetten al deze werkplekken aan het interne computernetwerk zodat werknemers tekeningen en eventuele andere noodzakelijke informatie kunnen bekijken als ze werken . Deze technologie elimineert de behoefte aan papieren tekeningen . Door het hebben van werknemers te kijken naar de digitale versies , kan het informatiesysteem worden opgezet om alleen de laatste versies van tekeningen en documenten . Dit elimineert het risico van de gebruikers van bouwproducten te oude revisies .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de Polycom HDX 7000 Proble…
·Hoe je Disc Reader My PS3 's F…
·Kan stof op mijn fans in Deze …
·Hoe je Program Files Restore 
·Hoe te Erase & Formatteer de h…
·Hoe kan ik een Sony DVD -brand…
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe een onleesbaar of Corrupt …
·Hoe maak je een tv-tuner In ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer scanner gebruik…
·Hoe maak je een cd-drive vervangen in ee…
·Hoe te herstellen en een wachtwoord inst…
·Hoe sluit ik een Particle Counter op een…
·Hoe de pictogrammen op mijn iPad Stop Va…
·Wat is de juiste manier om een cd Clean 
·Hoe te Realtek Driver Update 
·Hoe u de grootte van een Super Mini Mac …
·Hoe te repareren van je Windows Vista gr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com