Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Overzicht van Computer Hardware Monitoring Gereedschap
gereedschappen bewaking Hardware verschaffen IT-personeel met een middel om bij te houden en rekening te houden met het gebruik van hardware activa en activiteiten van gebruikers op een computer systeem . Gereedschappen bewaking hardware kan worden gebruikt voor het onderscheppen , te vangen , te analyseren en decoderen netwerkverkeer , de activiteiten van gebruikers op een lokale of externe systeem , of om in te loggen activiteit controleren op een computer systeem . Sommige hardware monitoring tools zijn duur om te integreren in een systeem , terwijl anderen zijn eenvoudige plug - en - play-apparaten . Netwerk Sniffers

Network sniffers werk bij de netwerkinterface hardware niveau van netwerk data voor analyse onderscheppen en op te slaan . Hardware netwerk sniffers fysiek overbruggen de verbindingen tussen een host en het interne netwerk van een bedrijf of het interne netwerk met het internet . Grote bedrijven en overheidsorganisaties gebruiken hardware - gebaseerd netwerk sniffers , zoals de Tern EE TCP - gebaseerde geïntegreerde stand - alone capture board , te vangen en te sorteren door middel van gigabytes aan netwerkgegevens per dag .
Keystrokeloggers

Keystroke houthakkers zijn eenvoudig Universal Serial Bus ( USB ) of seriële poort hardware-apparaten om de toetsaanslagen en muisbewegingen van een gebruiker op een enkele computer -systeem controleren . Ze worden het meest gebruikt door bedrijfsspionage deskundigen om login-gegevens of wachtwoorden te stelen om een veilig systeem , maar worden ook gebruikt door beveiligingspersoneel aan oneigenlijk gebruik van een systeem te volgen . De meeste apparaten zijn ongeveer net zo klein als een USB-flashgeheugen en kan eenvoudig worden verborgen om detectie te vermijden door de gebruiker . Sommige toetsaanslagen vastleggen systemen te implementeren geavanceerde audio -of video- surveillance -systemen ook, om verantwoording van andere hardware-apparaten . Bewaken
Remote Desktop

desktoptools Remote
toestaan ​​dat een gebruiker extern verbinding aan een hardware systeem via een netwerk. Terwijl sommige remote desktop -apparaten , zoals Go2Meeting of Cisco Webex , zodat twee - weg interactie tussen gebruikers , anderen zijn gebruikt voor one-way hardware monitoring om de veiligheid en de verantwoordingsplicht van computerhardware vast te stellen. Remote desktop apparaten vastleggen van de real - time gebruik van een hardware- actief en kan ook heimelijk activeren hardware monitoring tools zoals web- camera's en microfoons om extra controle functionaliteit te bieden .
Fysieke Veiligheid Monitoren
< br

fysieke beveiliging apparaten , zoals hardware - gebaseerde toegangscontrole systemen , gesloten tv-circuit systemen en inbraak alarmsystemen > , bieden een extra niveau van computer hardware zekerheid en controle . Vrijwel alle grote bedrijven en de overheid faciliteiten implementeren complexe netwerken van deze hardware-informatie monitoringsystemen om gegevens voor real - time respons en later security audit te verzamelen . Inbreuken in fysieke beveiliging zijn vaak de eerste belangrijke stap op weg naar uiteindelijke compromis van een computer hardware- systeem, omdat de hacker verwerft fysieke toegang te installeren , te verwijderen of aan te passen hardware of software op de computer systeem .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Pentium D 940 Specificaties 
·Hoe om muziek overbrengen vana…
·Kunt u ophalen Missing Artikel…
·Hoe te Overclock een AMD Quad …
·Powered USB Hub Vs . Non Power…
·Hoe maak je een Raw harde schi…
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Wat is een lint kabel 
·Definitie van Processorsnelhei…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Problemen met geluid Overdracht van een …
·Hoe kan ik Vervang de BIOS in mijn Compa…
·Hoe de Volume wijzigen op een Toshiba Sa…
·Hoe je BIOS instellen te starten vanaf c…
·Hoe krijg ik een netwerkadapter voor mij…
·Problemen oplossen Als er een LightScrib…
·Hoe te Epson 3000 Printer Heads Ontstopt…
·Waar te Refill Lexmark printer inktcartr…
·Hoe kan ik een Dell XD Card Reader Gebru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com