Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De onderdelen die nodig zijn om een analoge computer te bouwen
Analoge computers waren voorlopers van de moderne digitale computers . Ze varieerden van kamer -size mega - machines aan desk - size modellen . Analoge computers zijn in musea zoals het Smithsonian en aan de Universiteit van Amsterdam in Nederland . In de jaren 1970 , doe - het-zelf analoge computer kits zoals de Heathkit EC - 1 waren populair onder de bèta- nerds en verstrekt de middelen om een goedkope functionele computer te bouwen . Huisvesting

Een analoge computer
vereist een metalen doos behuizing die alle van de interne onderdelen van de computer kan houden . Hier krijg je een speciaal gebouwde lege stalen kast chassis dat ongeveer 20 inch x 12 inch x 15 inch meet . Als u wilt dat de behuizing gemonteerd op een rek , zorg ervoor dat het is ook uitgerust met een stevig voorpaneel .
Operational Amplifier

Operationele versterkers
, of op ampère , zijn de ruggengraat van analoge computers . Ze zijn elektronische circuits die alle functies en handelingen te rijden . Vacuümbuizen bieden de middelen voor het versterken van de signalen door het regelen van elektronen beweging in lagedruk afgesloten ruimtes. De Heathkit EC - 1 computer , bijvoorbeeld, hadden negen van dergelijke apparaten .
Voeding

Een voeding is de belangrijkste bron van energie voor het systeem . Op een analoge computer vergelijkbaar met de EC - 1 als voorbeeld te bouwen , zult u een 100 - watt voeding , compleet met een voedingskabel die past in de behuizing nodig .
Potentiometers

Vijf potentiometers
zijn nodig om een analoge computer, zoals de EC - 1 model te bouwen . Een potentiometer is een soort weerstand die wordt gebruikt om het niveau van ingangssignalen passen in de analoge schakeling .
Relaiscontacten

relaiscontacten
besturingselementen met de stroom mogelijk van elektriciteit aan de operationele versterker aan . Een open relay stopt signalering terwijl een gesloten relaiscontact stuurt signalen naar voren . De EC - 1 kit vergt vier sets van relaiscontacten op een analoge computer te bouwen .
Weerstanden

Weerstanden
controle van de hoeveelheid elektriciteit gekanaliseerd langs een bepaald circuit . Op een analoge computer te bouwen , moet u ten minste twee van deze . Men zal fungeren als een input weerstand en de andere zal functioneren als een feedback weerstand .
Condensatoren

condensatoren
zijn de analoge equivalent van digitale computer transistors . Elke condensator in het analoge computer onthoudt , of kan de integriteit van een enkele wiskundige variabele behouden . U zult minstens een condensator nodig hebt wanneer u een analoge computer te bouwen . Gebruik meer condensatoren om multivariate complexe problemen op te lossen .
Patchkabels

Patchsnoeren
zijn flexibel elektrische kabels die aansluitingen aan beide uiteinden hebben . Ze zijn handmatig instelbaar en gebruikt tijdens installatie probleem oplossen . Ze werken door het creëren van verbindingen binnen het analoge computer om wiskundige problemen op te lossen . Krijgen ten minste twee of drie koorden .
Output Devices

U zult een uitvoerapparaat nodig om de resultaten van je berekeningen zien . Een analoog beeldscherm of een grafische interface aanvaardbaar zijn keuzes .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Geschiedenis van de ontwikkeli…
·Hoe maak je een pc bouwen met …
·Wat is File Fragmentatie ? 
·Hoe de Screen Problemen op een…
·Hoe te Overclock een Intel Pen…
·Hoe te Kleinere Card xD conver…
·Hoe te downloaden op een Laser…
·Hoe te Bluetooth Toevoegen aan…
·Hoe de chipset op een IBM T42 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Bluetooth Wireless Get op uw comp…
·Hoe maak mijn Lexmark X5150 Afdrukken 
·Lijst Verscheidene verschillende soorten…
·Definities van de harde schijf en het ge…
·Soorten Displays voor Laptops 
·Hoe maak je een IBM ThinkCentre Upgrade 
·Wat zijn de beste Micro ATX moederborden…
·Hoe te verbinden meerdere harde schijven…
·Hoe kan ik een Dell Latitude Hard Drive …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com