Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De nadelen van Biometrische Tijdklokken
De wereld van biometrie blijft technologie te veranderen terwijl het zich om door te gaan en worden steeds geavanceerder . Hoewel biometrie primaire gebruik is op het gebied van veiligheid maar het is ook zeer nuttig in het dienen als een elektronische klok geworden , vervanging gebruikte mechanische versies . Hoewel de voordelen van biometrische tijd klokken zijn talrijk , die heeft geleid tot de consequente gebruik zijn er verscheidene nadelen verbonden aan deze snel opkomende technologie . Niet altijd Gebruiksvriendelijk

Ponskaarten zijn van oudsher gebruikt voor de komende jaren klok in en uit het werk , specifiek voor elk uur banen . Ze zijn handmatig , maar in vergelijking met biometrie kan soms meer gebruiksvriendelijk. De meeste biometrische tijd klokken moet de gebruiker een vinger te leggen op een biometrische scanner . Soms is dit makkelijker gezegd dan gedaan , zo veel biometrische scanners vereisen specifieke plaatsing van de vinger , wat resulteert in het niet om een ​​persoon te valideren als ze niet plaatst de vinger binnen het juiste gedeelte en in de juiste positie op de scanner . Het kan allemaal het meer tijd in beslag omdat de meeste biometrische tijd klokken vereisen ook een pin die in de voor ieder gebruik moet worden getypt .
Cost

Voor kleine bedrijven of bedrijven die niet beschikken over een groot budget , zou biometrische tijd klokken zijn uit hun prijsklasse . De prikklok systeem vereist dat nieuwe computer hardware --- evenals software --- worden geïnstalleerd . De toegevoegde voordelen van operationele elektronisch zou niet opwegen tegen het nadeel van de kosten .
False Rejects en Accepten

Zoals elk elektronisch systeem , biometrische tijd klokken zijn gevoelig voor falen van tijd tot tijd . Zij kunnen lezen van een " vals verwerpen , " waar een persoon die toegang tot het systeem moet worden toegestaan ​​wordt afgewezen . Een "valse acceptatie " is wanneer een persoon die door de biometrische time klok die niet mag worden aanvaard wordt geaccepteerd . Toegang krijgen tot een onbevoegd persoon kan niet alleen leiden tot hoofdpijn in de salarisadministratie , maar kan ook samenvatten tot een inbreuk op de beveiliging .

Eventuele problemen of problemen met een biometrische scanner zal het meestal noodzakelijk de aandacht van een professionele , die misschien niet alleen nemen een enorme hoeveelheid tijd, maar kan ook duur komen aan de ondernemer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Bad DVD Copy 
·Hoe de FPS (frames per seconde…
·DVD Burning Tutorial 
·Hoe te besparen een corrupte S…
·Hoe kan ik een IDE- USB -adapt…
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe maak je verbinding een SD-…
·Hoe maak je een RAID-controlle…
·Hoe kan ik een tweede DVD Writ…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Gebruikershandleiding voor de Toshiba E …
·Hoe kan ik een SDHC geheugenkaart formaa…
·Hoe je Black Ink Set Alleen op een Epson…
·Mijn laptop loopt vast bij opstarten 
·Optiplex 280 Specificaties 
·De verschillen tussen de iMacs 
·Toegang krijgen tot de eigenschappen van…
·Printerdeling Problemen 
·AMD Chip Prestatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com