Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Dremel gebruiken om Aluminum Carve
De Dremel roterend gereedschap is de perfecte keuze voor het snijden, zagen of anderszins aanpassen van uw aluminium behuizing van de computer . De Dremel maakt het mogelijk meerdere hulpstukken voor een maximale bruikbaarheid , met behoud van een kleine , makkelijk wendbaar ontwerp . Afhankelijk van de taak bij de hand , kunt u ervoor kiezen om uit te snijden een panel , graveren een naam of serienummer , of polijsten weg scherpe randen . Instructies
1

Teken een sjabloon op de aluminium behuizing , zodat u zeker bent om de juiste afmetingen te snijden . Doe dit door het bepalen van de dimensies die u wilt uitknippen en het tekenen van de lijnen op de zaak . Kopen van 2

Haal de Dremel roterend gereedschap en bevestig de snij- schijf. Dit gebeurt door het losdraaien van de cottel moer aan het uiteinde van de Dremel , met behulp van de meegeleverde sleutel , en het plaatsen van de snij- schijf beslag . Vast te zetten door het aandraaien van de moer cottel .
3

Draag oogbescherming , ventilator en handschoenen om opnieuw te beschermen rondvliegende brokstukken en wrijvingswarmte .

Plug 4 de Dremel terug in en selecteer de gewenste snelheid . Hogere snelheden snijden sneller , maar lagere snelheden produceren minder warmte en hulp in precisie . Voor aluminium , kunt u krijgen door met lagere snelheden .
5

Carve langs de lijnen door het houden van de Dremel in een potlood -achtige grip en voorzichtig druk uit te oefenen . Snijd een ondiepe groef helemaal rond en geleidelijk te verhogen diepte tijdens opeenvolgende doorgangen . Sla alle hoeken totdat je helemaal hebben gesneden door de lijnen aan weerszijden van de hoek . Op dat moment schuift de schijf zo diep als je kunt in de snijgroef en snijd naar de hoek . Dit zal zorgen voor rechte hoeken zonder te snijden buiten de lijnen . Als alles is gesneden , verwijder de uitgesneden stuk .

Exchange 6 de tip om een hoonsteen , volgens dezelfde procedure als voorheen . Zachtjes malen de snijkanten totdat je verwijderen en scherpe randen of onvolkomenheden . Je zou moeten veranderen om een router of graveren gehechtheid aan fine - tunen van de hoeken . Op dit punt , bent u klaar snijden , maar u kunt wensen om opnieuw te schilderen aan een duidelijke cut gebieden te dekken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te ontgrendelen een Transc…
·Hoe maak je een beschadigde DV…
·Hoe te Overclock een AMD Athlo…
·Hoe partitie van een harde sch…
·Big Computer Fan Vs . Meerdere…
·Waar Is de harde schijf bevind…
·Hoe te Sound Devices voor Wind…
·Hoe de SATA harde schijf forma…
·Hoe te versleutelen uw SSD 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding Een keyboard naar…
·Wat heb ik nodig om een computer en een …
·Specificaties voor een Compaq Presario V…
·Presario C500 Laptop Specs 
·Waarom doet de batterij licht flikkeren …
·Wat moet ik doen als mijn laptop overver…
·Hoe maak je een Intel Chipset 965 bijwer…
·Hoe Memory In de eMachine T3882 
·iPad App Vs . Web App 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com