Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Manieren om draadloze signalen te verbeteren
Het stimuleren van het signaal op een draadloze telefoon kan een zeer belangrijke troef . Of het nu een computer , mobiele telefoon , Wi - Fi-adapter , afstandsbediening ( RC ) auto of een ander draadloos apparaat , het verhogen van het draadloze bereik kan de bruikbaarheid van het product en uw eigen plezier ervan te verhogen . Het verbeteren van het draadloze signaal kan een waardevolle vaardigheid om te hebben en in staat zijn om te leren voor anderen. Transmitter Locatie

ontvangen draadloze signalen van een Wi - Fi-router kan een heel moeilijk ding om te doen als uw router niet in de toplocatie zijn. Proberen om het in het midden van uw huis , zodat het kan een sterk signaal naar alle delen van uw huis te sturen . Een andere prime plek om een ​​Wi - Fi-router zetten is in een kamer die regelmatig wordt gebruikt, zoals de woonkamer . Op deze manier kunnen veel mensen krijgen om het signaal .
Stimuleren Range

Putting aluminiumfolie op de antenne van een radio- zender of ontvanger zal het bereik te verbeteren . Bijvoorbeeld, op een RC auto , als je de antenne wikkel in aluminiumfolie , zul je ontdekken dat je de auto van veel verder afstanden dan je anders zou kunnen opereren. De aluminiumfolie fungeert als een aanvullende dirigent , wat betekent dat het helpt de antenne vangen het signaal beter dan het zou kunnen hebben op zijn eigen.
Goede Voeding

vervanging van oude of zwakke batterijen door nieuwe is ook een uitstekend idee . Vergeet niet om de batterijen te vervangen in zowel de ontvanger en zender . In het voorbeeld van de RC auto , zowel de afstand en de auto batterijen nodig en een inrichting met een zwakke stroombron algemeen niet zo efficiënt bij het ​​verzenden of ontvangen van een draadloos signaal . Met vers of volledig opgeladen batterijen in beide apparaten , zal de ontvanger oppikken van signalen van verder weg en zal de zender een sterker signaal te produceren .
Vermijd interferentie

Op sommige momenten , kunt u problemen met de signaalsterkte te wijten aan interferentie van andere draadloze signalen te ervaren . Veel elektronische apparaten zenden radiogolven in verschillende frequenties en deze kunnen worden verward met de signalen van een draadloos apparaat is bedoeld om te ontvangen . Het plaatsen van een draadloze router bij een magnetron bijvoorbeeld kan de router interferentieproblemen hebben en produceren een zwakker signaal . Wanden kunnen ook interfereren met het signaal . Hoewel een draadloze signaal gaat door muren , het wordt zwakker . Dit verklaart slechte GSM ontvangst in kelders of diep in een kantoorgebouw of ziekenhuis.
Draadloze signaal Booster

Voor sommige elektronische apparaten , extra antennes of draadloos signaal stimuleren apparaten beschikbaar kunnen zijn . Zo worden grote antenne antennes vaak gebruikt signaalsterkte in radio of televisie stimuleren . Sommige bedrijven produceren signaal stimuleren van apparaten voor draadloze routers , zoals de draadloze range expanders verkrijgbaar bij Linksys . Deze producten zijn online beschikbaar en bij veel elektronica winkels .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Voeg een tweede ha…
·Hoe maak je een SATA-kabel te …
·Hoe je SATA Verander naar USB 
·Hoe te herstellen van een Kens…
·De capaciteit van een DVD-R Di…
·Hoe je SATA drivers te install…
·Hoe te Electronic Circuit Boar…
·Zijn AMD Dual Cores sneller da…
·Hoe Transfer Email 's naar een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je de Kindle Reverse de kleuren…
·Veel problemen met de Hewlett Packard ZV…
·Hoe maak je een CD /DVD-speler installer…
·Hoe om te weten als het DDR2 RAM 
·Hoe worden de gegevens opgeslagen op de …
·Hoe maak je een computer in een kabel Re…
·Hoe maak je een Sata DVD-brander install…
·Hoe te downloaden Gratis Songs From het …
·Hoe maak je een batterij kopen voor een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com