Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Car Computer Case Bouwen
een computer installeren in uw voertuig kunt uw rijervaring enorm veranderen . In - car computers kan worden gebruikt om omgaan met grote muziekbibliotheken digitaal , lopen een specialiteit Global Positioning System , GPS , en zorgen voor entertainment voor de passagiers . Als computer hardware blijft krimpen in omvang , kan veel cutting edge randapparatuur geïntegreerd worden in een aangepaste auto computer met gemak . Een van de belangrijkste aspecten van het bouwen van een auto computer is het selecteren en samenstellen voorkomend geval . U zult willen rekening houden met de ruimte betreft , hardware mogelijkheden , en de gewenste prijs bij het samenstellen van uw auto computer zaak . Wat je nodig hebt
Meetlint
Moederbord
Processor
Harde schijf
RAM -geheugen
Voeding
DC - naar - DC converter
Keyboard
Monitor
mobiele breedband dongle ( optioneel ) op Montagebeugels ( optioneel ) verhuur No - slip vloer deksel ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal een locatie in uw auto die u wilt gebruiken voor het opslaan van uw auto computer . Houd in gedachten dat alleen de monitor moet op een zichtbare plaats te worden gemonteerd , kan uw geval overal worden gebracht met kabels die naar de monitor. Overweeg het gebruik van uw kofferbak , of de ruimte tussen je middenconsole . Sommige mini - gevallen kan zelfs onder de bijrijdersstoel worden geïnstalleerd . Kopen van 2

Gebruik een meetlint om nauwkeurige metingen van de beschikbare ruimte te krijgen . De gemeten waarden worden als referentie bij de vergelijking van de verschillende gevallen .
3

Maak een lijst van de hardware die je zal installeren in de behuizing . Uw geselecteerde hardware en randapparatuur zal bepalen welk formaat en type het geval je zal kopen . Een krachtige grafische kaart zal waarschijnlijk te groot om te passen in een miniatuur behuizing. Sommige harde schijven mogelijk niet compatibel met de havens en maten dok van bepaalde karren . Weten welke hardware zal in uw geval van tevoren worden geïnstalleerd zal ervoor zorgen dat u niet een incompatibele geval kopen .
4

Zoek en koop een geval dat de specificaties van de hardware en de beschikbare ruimte voldoet . Vergeet niet dat u gemakkelijk toegang tot de USB-poorten zal willen , dus rekening houden met de locatie van de poorten op elk geval bij het maken van uw beslissing . Zorg er ook voor dat uw geval ondersteunt SATA -aansluitingen als u gebruik maakt van SATA harde schijven en IDE aansluitingen als u gebruik maakt van oudere IDE - gebaseerde harde schijven .
5

Verwijder eventuele afdekplaten van de zaak . Zorg ervoor dat uw werkruimte schoon is en vrij van statische elektriciteit . Installeer uw moederbord , processor, geheugen en harde schijf in de respectievelijke sleuven in de zaak . Installeer de voeding , en ervoor zorgen dat alle kabels die de hardware correct zijn geplaatst . Misschien wilt u sluitstrips gebruiken vastbinden van de aansluitkabels , zodat ze niet worden losgekoppeld tijdens hobbelige ritten .

Plaats 6 het geval is in de geselecteerde locatie in uw voertuig . Als de zaak is waarschijnlijk verplaatsen of glijden wanneer de auto in gebruik is , kunt u wensen om montagebeugels of een non-stick vloer dekking te behouden over de zaak stevig verankerd . Leg de voedingskabel om uw converter DC - naar - DC , die uw systeem te beschermen tegen onverwachte shutdowns wanneer het contact wordt in-en uitgeschakeld . Sluit de monitor aan op de monitor -poort aan de achterkant van de zaak . Sluit uw toetsenbord op een gemakkelijk toegankelijke USB-drive , en bewaar het toetsenbord op een gunstige locatie wanneer het niet in gebruik is . Een trackball muis , touchscreen , of tackpad uitgeruste toetsenbord zijn de beste oplossingen voor de bewegingen van de muis tijdens het gebruik van een auto computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is DVD5 & DVD9 ? 
·Hoe naar Male Computer Power C…
·RAID 5 Explained 
·Mijn computer zal niet lezen M…
·Hoe te besparen op een SD-kaar…
·Hoe te Overclock een AMD 3700 
·Wat is WIDCOMM Bluetooth 
·Beperkingen van USB -kabels 
·Hoe maak je Demonteer een Logi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het gebruik van CMOS- batterijen 
·Hoe maak je een negatieve en een positie…
·Hoe maak je een Fysiek Broken harde schi…
·Hoe te verwijderen van een FE550G LCD 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 3030 printer …
·Hoe maak je een computer met een Barebon…
·USB-naar- 25 - pins seriële poort 
·Soorten Mobile Storage Media 
·Toegang krijgen tot een Acer Aspire BIOS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com