Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De componenten van high-performance computers
High-performance computers worden gebruikt op alle terreinen van wetenschap , techniek, economie en entertainment . Bijvoorbeeld , de US Department of Energy 's National Energy Research Scientific Computing Center , NERSC , maakt gebruik van een supercomputer aan een breed scala van wetenschappelijke problemen, variërend van klimaatverandering tot astrofysica en scheikunde aan te pakken . In feite zijn er weinig elementen van menselijke activiteit waar computers een belangrijke rol spelen . High - performance computers vereisen een hoge - kwaliteit onderdelen die voortdurend worden verbeterd om een snellere en meer betrouwbare service leveren . Moederborden en mainframes

High - performance computers
er in verschillende maten . Er zijn supercomputers die grote gebouwen en high - performance computers die eruit zien als een gewone desktop computer invullen . In ieder geval zult u een kwaliteit moederbord of een samenhangend stelsel van mainframes waarop u uw computer te bouwen nodig . In kleinere krachtige computers , een moederbord functioneert als de kern van welke andere componenten zijn aangesloten . Grotere computers vereisen mainframes zo groot als kasten op te slaan en sluit hun onderdelen .
Multiple - Core processors

Engineers
verhogen de snelheid en prestaties van computers door het combineren van meerdere tot duizenden processoren in dezelfde eenheid . Bijvoorbeeld , een van de supercomputer wordt gebruikt door NERSC is een 153.408 - processor - core computer .
Geheugen Opslag

Grote computers
vergen enorm veel geheugen om opslaan van de informatie die ze gebruiken en genereren . Digitale informatie-opslag wordt gemeten in terabytes . Een terabyte is gelijk aan 1 biljoen bytes , of duizend gigabytes . Een massa - geproduceerde high - performance computer kan een harde schijf of een reeks harde schijven met enkele honderden terabytes hebben , terwijl een op maat gemaakt supercomputer , zoals het Nationaal Centrum voor Jaguar Computational Sciences ' , kan hebben meer dan 10.000 terabyte schijf capaciteit . < Br>
RAM

Rapid Access Memory
of RAM wordt gebruikt om de informatie van een computer wordt gebruikt tegelijk opslaan . Als je niet genoeg RAM hebt , kan dit een verwerking knelpunt dat ongeacht de grootte van de processor vertraagt ​​uw computer te maken . Persoonlijke high - performance computers kan maximaal 24 gigabyte aan RAM-geheugen , terwijl op maat gemaakte computers , zoals de Jaguar hebben meer dan 360 terabytes .
Grafische Kaarten

High -performance computers die gebruikt worden voor gaming of videobewerking is geavanceerde videokaarten aan rijke grafische games en programma's te behandelen . Geavanceerde videokaarten zijn gewijd processors evenals RAM -geheugen eenheden uitsluitend gebruikt voor video -en grafische verwerking .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Drive In Your …
·Hoe te Onbekend USB Device Dri…
·Hoe te installeren eSATA 
·Hoe om bestanden te herstellen…
·Wat is een FDD connector ? 
·Hoe maak je Voeg een tweede ID…
·Hoe partitie 250 GB USB Flash …
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe Computer Cables Identifice…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een heatsink & fan om verbin…
·HP Pavilion Model ze1115 Specificaties 
·Hoe gebruik je muis om een Joystick simu…
·Hoe maak je een Lexmark Cartridge Reset 
·Hoe te Applications Krijg een iPad 
·De breedbeeld optie op mijn laptop werkt…
·Hoe krijg ik mijn CPU Usage Down? 
·Hoe kan ik mijn printer beschikbaar voor…
·Hoe kan ik een laptop 's Memory uit te b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com