Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Ati Radeon X200 Series Specs
Een chipset is een hardware onderdeel gemonteerd op het moederbord van een computer . Het beheert de verdeling rekenkracht tussen de afzonderlijke processoren aangesloten . De grafische processor , memorty en hoofdprocessor worden allemaal beheerd door de chipset . De 2004 ATI Radeon Xpress 200 , ook bekend als de X200 , is ontworpen voor gebruik in notebooks . Het is specifiek ontworpen om te werken met een aantal processors vervaardigd door AMD en Intel . Specificaties

De X200 is speciaal ontwikkeld voor optimale prestaties notebook . Het ondersteunt een 350MHz -interface met de grafische processor en 128 - bit graphics integratie . Het ondersteunt een aantal verschillende typen geheugen in 32 en 64 - bit configuraties . Het beschikt ook over een aantal energiebesparende apparaten die specifiek ontworpen om de notebook gebruiker ten goede komen door de uitbreiding van levensduur van de batterij van de computer .
Eigenschappen

De on-board grafische processor is afgeleid van Radeon 's high-performance X300 -kaart . Door de afschaffing van de bus die normaliter zit tussen hen , kan de X200 de grafische prestaties rechtstreeks te controleren , die ondersteuning biedt voor DirectX 9.0 en OpenGL 3D- technologie maakt het mogelijk . Dit maakt het mogelijk een notebook aan high - load grafische toepassingen zoals games en CAD-ontwerp , die normaal zijn voorbehouden aan high - end desktop-pc's te behandelen . Omdat notebooks vaak worden aangesloten op externe monitoren en displays , de X200 is voorzien van een lcd- enhancement engine , die het mogelijk maakt voor de opschaling van beelden voor deze displays .
Compatibiliteit

De X200 is compatibel met een aantal toegewijde notebook -processors vervaardigd door zowel Advanced Micro Devices en Intel . Het is ook compatibel met zowel 32-bits en 64-bits processors . Dit maakt het een populaire keuze voor wie op zoek om te upgraden naar 64 - bit , omdat het helpt de gebruiker te voorkomen dat u tal moederbord onderdelen vervangen om deze .
Connectiviteit

vergemakkelijken chipsets handgreep verbinding met externe apparaten en de interne onderdelen binnen een computer . De X200 ondersteunt USB 2.0 , relatief nieuw op het moment van de X200 's vrijlating , samen met IEEE 1394 , ook wel bekend als FireWire . High - speed Gigabit LAN ondersteuning wordt ook aangeboden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je foto's uploaden naar ee…
·Hoe te herstellen van een Seag…
·Hoe Hook Up een computer voor …
·Hoe kan ik Reset een Dode CMOS…
·Hoe maak je een HP 11C RPN Cal…
·DirectX 9 compatibele Kaarten 
·Wat is een SSD -monitor ? 
·Hoe de Lenovo T60 harde schijf…
·How to Set Up een Seagate hard…
  Related Articles
Hoe je XGL installeren op Gentoo Linux R…
Hoe maak je een ATI X800 PCI Express vid…
Hoe maak je een CRT -monitor te laten we…
Het automatisch laden HD Audio op een AT…
Hoe te installeren een ATI Radeon videok…
Hoe de beeldverhouding wijzigen op een A…
ATI videokaart Informatie 
Hoe maak je een ATI HD 5770 videokaart i…
Hoe maak Twee Monitors Werk Met behulp v…
  Hardware Articles
·Wat is gratis voor Amazon Kindle ? 
·Cisco 2801 Vs . 2811 
·Hoe te verbinden de Logitech Cordless Op…
·Het wijzigen van de toner op een Samsung…
·Aanwijzingen voor een iMac Hard Drive Re…
·Hoe Computer Micros 
·Webcam Specificaties 
·Hoe de Drum leven op een Okidata C3200N …
·Hoe de Mac muisaanwijzer verbergen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com