Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Kabels naar Get & Hookup voor weergave HDTV Via Computer
Met live streaming , catch - up en on - demand diensten , computers zijn soms beter geschikt voor het bekijken van televisie dan de TV zelf . Maar wanneer heb je een 37 - inch HDTV 5 meter afstand , uw ogen te belasten met een kleine laptop scherm lijkt een beetje tweederangs . High - definition content wordt best bekeken op een high - definition TV , groot genoeg om elk klein detail waarderen . Met de juiste kabels , kunt u de inhoud op uw computer , dan weer in volle glorie op het televisiescherm . VGA

VGA kabels dragen een analoog signaal , terwijl andere typen kabels dragen digitale signalen . Net als analoge radiogolven , deze signalen zijn meer vatbaar voor storingen dan hun digitale tegenhangers , dus VGA levert een lagere totale beeldkwaliteit . Dat gezegd hebbende , is een gemeenschappelijke aansluiting en produceert nog steeds een HD beeld , zodat nog voldoende. Een nadeel is dat het draagt ​​alleen het beeld , zodat u een aparte kabel voor geluid nodig . Dit is afhankelijk van de beschikbare verbindingen , maar de meeste voorkomende zijn 3,5 mm jacks - zoals te vinden op hoofdtelefoon - . Of component audio
DVI

DVI
is in vele opzichten een eerdere versie van HDMI . Het produceert een beter beeld dan VGA , is een gemeenschappelijke aansluiting op computers en het is vrij gebruikelijk op tv's . Zoals VGA , DVI zal niet dragen geluid , zodat u een aparte kabel nodig . De relatie tussen DVI en HDMI kan handig zijn als uw computer een DVI-aansluiting , maar je televisie niet. Het betekent dat de kabels en adapters zijn verkrijgbaar voor een DVI-uitgang aansluiten op een HDMI -aansluiting .
HDMI

HDMI
produceert de beste beeldkwaliteit en is de enige kabel die in staat zijn de meest geavanceerde HD -signalen . In tegenstelling tot de andere kabels , het draagt ​​de audio als de video -signaal , dus het is de enige kabel die u nodig heeft . Deze voordelen maken het de beste keuze als uw computer ondersteunt. Ten minste een HDMI -aansluiting zal aanwezig zijn op alle HD -ready televisies zijn, maar helaas niet op alle computers .
Tips

Controleer of de grafische kaart van uw computer kan de uitgang van een HD -signaal . Zo niet , dan zal het niet een HD-beeld naar uw televisie , ongeacht wat kabels die u gebruikt .

Als je serieus bent over het bekijken van HD- content op uw televisie bent , zou u willen investeren in een grafische kaart voor uw computer met een HDMI-uitgang heeft als je niet al een hebt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je foto's uit een sch…
·Hoe kan ik foto's vanaf mijn M…
·Hoe de AutoRun XP Flash Drives…
·Hoe maak je een harde schijf o…
·Hoe te verwijderen SATA-kabel 
·Hoe te vergelijken Processor S…
·Hoe te starten vanaf een herst…
·Hoe je HDD schrijfsnelheid Tes…
·Hoe de Bamboo Pen & Stylus Geb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het verschil tussen 20 pk en 25 pk 
·Microprocessor & Microcomputer Informati…
·Ball Bearing Fan Vs . Geen Bearing Fan 
·Waar de Recovery Disk te vinden voor een…
·Hoe je AppleCare Extend 
·Hoe maak je een netwerk op een Arris TM5…
·Over Micro SD Cards 
·Hoe kan ik een document scannen in Word 
·Hoe te Connect 4.1 Surround PC Speakers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com